Ξυλοδαρμός σταθμάρχη - Εσωτερικών Υποθέσεων: Οδηγήθηκε στον Ανακριτή Αθηνών ο αστυνομικός και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη - Εσωτερικών Υποθέσεων: Οδηγήθηκε στον Ανακριτή Αθηνών ο αστυνομικός και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη (ΦΩΤΟ)

Μετά τις απολογίες των δύο ανήλικων, 17 και 15 ετών αντίστοιχα, στον Ανακριτή Αθηνών που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για τον ξυλοδαρμό σταθμάρχη της ΣΤΑΣΥ την περασμένη εβδομάδα και αφέθηκαν ελεύθεροι με 2.000 ευρώ εγγύηση, όσο και με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα και θα είναι υπό επιτήρηση επιμελητή κοινωνικής αρωγής, μέχρι τη δίκη, ενώπιων του Ανακριτή Αθηνών οδηγήθηκε από στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και ο συγκατηγορούμενος τους αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται ότι τους βοήθησε με τα αδικήματα ο οποίος κατηγορείται της παράβασης καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία...

Με χειροπέδες και ο αστυνομικός οδηγήθηκε στον Ανακριτή Αθηνών και αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του μέχρι τη δίκη.

Ο αστυνομικός απολογούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας μεταξύ άλλων: 

«Έμαθα για το περιστατικό λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή τους. Προσπάθησα να κατευνάσω την μητέρα. Όταν με ρώτησε αν πρέπει να παραδοθούν της απάντησα αμέσως "ναι" και της είπα ότι εγώ ίδιος θα συνόδευα τα παιδιά για να διασφαλιστεί η σωματική τους ακεραιότητα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA