Χαλκίδα - Κορονοϊός: Τουλάχιστον ένα κρούσμα στη ΔΕΥΑΧ και 3 στο ΕΚΑΒ - Τους είχε επισκεφθεί πριν λίγες μέρες η Έλενα Βάκα - Δεν μπήκε σε καραντίνα η Δήμαρχος καταγγέλλουν αναγνώστες του EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα - Κορονοϊός: Τουλάχιστον ένα κρούσμα στη ΔΕΥΑΧ και 3 στο ΕΚΑΒ - Τους είχε επισκεφθεί πριν λίγες μέρες η Έλενα Βάκα - Δεν μπήκε σε καραντίνα η Δήμαρχος καταγγέλλουν αναγνώστες του EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ)

Επιβεβαιώθηκε τελικά το κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο της ΔΕΥΑ Χαλκίδας αλλά δεν είναι μόνο αυτό καθώς πριν λίγες μέρες βρέθηκαν θετικοί τρεις τουλάχιστον εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Χαλκίδας και ενώ οι ιχνηλατήσεις συνεχίζονται σύμφωνα με την ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr η «Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα ... Νοσοκομείου Χαλκίδας»...

Ωστόσο τους χώρους αυτούς, δηλαδή στο ΕΚΑΒ Χαλκίδας και ειδικά στη ΔΕΥΑΧ (που οι επισκέψεις της Δημάρχου είναι σχεδόν καθημερινές), η Έλενα Βάκα τους είχε επισκεφθεί λόγω των γιορτών και πριν λίγες μέρες, όπως και γενικά εργαζόμενους τους Δήμου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, χωρίς ωστόσο η Δήμαρχος να έχει μπει σε καραντίνα σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών, όπως υποχρεούται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:


Και ενώ είναι άγνωστο αν έχει κάνει και το τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο ακόμη και αν έχει κάνει και έχει βγει αρνητικό, η Έλενα Βάκα έπρεπε να τεθεί σε καραντίνα 14 ημερών, ειδάλλως έχει παρανομήσει. Το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες της, Αντιδημάρχους κλπ, και όλα αυτά λίγες μέρες μετά το εορταστικό τσιμπούσι που διοργάνωσε η Δήμαρχος στο Δημαρχείο Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ).

Για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας θα περιμένουμε να απαντήσει η κ. Βάκα επί του θέματος για να το δημοσιεύσουμε αν μπήκε τελικά σε καραντίνα ή όχι, δηλαδή αν είναι αληθινές ή ψευδείς οι καταγγελίες.

Για λόγους δημόσιας υγείας και μόνο στη συνέχεια ακολούθως τον λόγο θα έχει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αν δεν απαντήσει η κ. Βάκα (που είναι δικαίωμα της) ώστε να γίνει επίσημη έρευνα και ενεργήσει τα νόμιμα και να εφαρμόσει τις βαρύτατες ποινές αν χρειαστεί.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA