9 χρόνια EviaZoom.gr: Η δήλωση του Γιώργου Παπαδάκη - «Πάντα αξιόπιστο το EviaZoom» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

9 χρόνια EviaZoom.gr: Η δήλωση του Γιώργου Παπαδάκη - «Πάντα αξιόπιστο το EviaZoom» (ΦΩΤΟ)

Το EviaZoom έχει γενέθλια στις 6 Φεβρουαρίου 2021 και κλείνει 9 χρόνια μαχητικής, αποκαλυπτικής, ανεξάρτητης, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης με μόνο στόχο και σκοπό την αποκάλυψη της αλήθειας με όποιο τίμημα καθώς λογοδοτούμε μόνο στους αναγνώστες μας στην Εύβοια και σε όλο τον κόσμο που μας έχουν φέρει σταθερά στην πρώτη θέση και τους ευχαριστούμε για ακόμη μία χρονιά, την οποία οι πολίτες περνούν με πολλές δυσκολίες λόγω του κορονοϊού και τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είναι υγιείς...

9 χρόνια σκληρής και ακατάπαυστης δουλειάς για την ενημέρωση σας, κόντρα στη διαπλοκή, στα «βρώμικα» συμφέροντα και στη διαφθορά. Αυτό έχει εκτιμηθεί από εσάς και το αισιόδοξο μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι «τα καλύτερα έρχονται και είναι μπροστά μας!».

Απλοί πολίτες αλλά και επώνυμοι ξεκίνησαν να στέλνουν ευχές και δηλώσεις για τα γενέθλια του EviaZoom.gr και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη που το δημιούργησε, ο οποίος γιορτάζει τα γενέθλια του EviaZoom.gr περισσότερο και από τα δικά του.

Ο ακούραστος «βασιλιάς» της πρωινής ζώνης και παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εμπιστεύτηκε το EviaZoom.gr και τον Μιχάλη Τσοκάνη, τον οποίο έβγαλε για πρώτη φορά στη τηλεόραση ώστε να μεταδώσει ένα από τα πρώτα ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής του καριέρας και ακολούθησε πολύχρονη συνεργασία, απέστειλε την ακόλουθη δήλωση για τα γενέθλια του EviaZoom.gr που έγινε 9 ετών:

«Χρόνια πολλά σε ένα από τα πιο έγκυρα ενημερωτικά σάιτ της Εύβοιας...

Το Ευβοια Ζουμ πάντα αξιόπιστο, μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων με σημαντικές αποκαλύψεις και τηρώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία. 

Χρόνια πολλά!

Γιώργος Παπαδάκης» 

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα