Χαλκίδα: Μετά την «κατσάδα» του Χρυσοχοϊδη! Ολονύχτιοι σαρωτικοί αστυνομικοί έλεγχοι στο κέντρο της πόλης για την απαγόρευση κυκλοφορίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Μετά την «κατσάδα» του Χρυσοχοϊδη! Ολονύχτιοι σαρωτικοί αστυνομικοί έλεγχοι στο κέντρο της πόλης για την απαγόρευση κυκλοφορίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την «κατσάδα» του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στη Διοίκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, αγρίεψαν οι έλεγχοι για την απαγόρευση κυκλοφορίας ακόμα και στο κέντρο της Χαλκίδας, λίγες ώρες πριν τεθεί σε ισχύ το ολικό lockdown που έφερε η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στο Δήμο Χαλκιδέων...

Οι έλεγχοι που γίνονταν στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, στο ρεύμα από και προς Αθήνα, επεκτάθηκαν για πρώτη φορά σε τόσο έντονο βαθμό και στο κέντρο της Χαλκίδας, επί των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγγελή Γοβιού με τους αστυνομικούς να έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο που ήταν αδύνατο για κάποιον οδηγό ή πεζό να διασχίσει την περιοχή χωρίς να ελεγχθεί. Αυτή ήταν και η εντολή άλλωστε που είχε δοθεί, σύμφωνα με την οποία θα γίνεται σε καθημερινή βάση απο΄ δω και πέρα.

Σημειώνεται ότι εδώ και μέρες η απαγόρευση κυκλοφορίας σε ολόκληρο τον Δήμο Χαλκιδέων είναι από τις 18:00 εως τις 5:00 το πρωί, ενώ όπως προαναφέραμε από το πρωί του Σαββάτου (06-02-2021) τίθενται σε ισχύ το ολικό lockdown με αυστηρότερα μέτρα, καθώς ανοιχτά θα παραμείνουν μόνο τα φαρμακεία, τα super market και τα καταστήματα τροφίμων, ενώ ελαχιστοποιούνται όλο το 24ωρο πλέον οι μετακινήσεις καθώς θα επιτρέπεται αποκλειστικά μόνο για λόγους εργασίας και για σοβαρές περιπτώσεις υγείας.

Όποιος δεν είχε βεβαίωση εργοδότη ή αυτοαπασχολούμενου δεχόταν πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών και των πεζών είχε τα απαραίτητα έγγραφα.

Μπλόκα άρχισαν να στήνονται για πρώτη φορά και στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων, όπως στην είσοδο του Βασιλικού, της Νέας Λαμψάκου, της Αρτάκης, κ.α.

Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ του EviaZoom.gr με τους ελέγχους των αστυνομικών:









Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA