9 χρόνια EviaZoom.gr: Η δήλωση της Σοφίας Νικολάου - «Το EviaZoom ήδη έχει ξεχωρίσει από τα επαρχιακά Μέσα» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

9 χρόνια EviaZoom.gr: Η δήλωση της Σοφίας Νικολάου - «Το EviaZoom ήδη έχει ξεχωρίσει από τα επαρχιακά Μέσα» (ΦΩΤΟ)

Το EviaZoom έχει γενέθλια στις 6 Φεβρουαρίου 2021 και κλείνει 9 χρόνια μαχητικής, αποκαλυπτικής, ανεξάρτητης, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης με μόνο στόχο και σκοπό την αποκάλυψη της αλήθειας με όποιο τίμημα καθώς λογοδοτούμε μόνο στους αναγνώστες μας στην Εύβοια και σε όλο τον κόσμο που μας έχουν φέρει σταθερά στην πρώτη θέση και τους ευχαριστούμε για ακόμη μία χρονιά, την οποία οι πολίτες περνούν με πολλές δυσκολίες λόγω του κορονοϊού και τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είναι υγιείς... 

9 χρόνια σκληρής και ακατάπαυστης δουλειάς για την ενημέρωση σας, κόντρα στη διαπλοκή, στα «βρώμικα» συμφέροντα και στη διαφθορά. Αυτό έχει εκτιμηθεί από εσάς και το αισιόδοξο μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι «τα καλύτερα έρχονται και είναι μπροστά μας!».

Απλοί πολίτες αλλά και επώνυμοι ξεκίνησαν να στέλνουν ευχές και δηλώσεις για τα γενέθλια του EviaZoom.gr και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη που το δημιούργησε, ο οποίος γιορτάζει τα γενέθλια του EviaZoom.gr περισσότερο και από τα δικά του.

Ακολουθεί η δήλωση που απέστειλε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου για τα γενέθλια του EviaZoom.gr το οποίο έγινε 9 ετών:

«Το eviazoom.gr συμπληρώνει 9 χρόνια ζωής στα δημοσιογραφικά πεπραγμένα της χώρας και ήδη έχει ξεχωρίσει από τα επαρχιακά Μέσα. Με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση καταφέρνει να δώσει τον παλμό των γεγονότων, όχι μόνο στην Εύβοια αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Ως Ευβοιώτισσα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που η ιστοσελίδα σας διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να την καταξιώσουν στο Πανελλήνιο, άλλωστε ήδη την χρησιμοποιούν μεγάλα κανάλια, ιστοσελίδες και εφημερίδες.

Τα Μέσα Ενημέρωσης της Περιφέρειας είναι απολύτως απαραίτητο να διατηρούν την αξιοπιστία τους, την ανεξαρτησία τους και την αμεσότητα της ενημέρωσης για την περιοχή που καλύπτουν. Και είμαι πεπεισμένη ότι το eviazoom.gr θα καταφέρει για πολλά χρόνια να διατηρηθεί στην κορυφή, διότι κάνει σημαντική δουλειά.

Εύχομαι μακροημέρευση και κυρίως να συνεχίσετε να υπηρετείτε τη βασική αρχή: «Η δημοσίευση είναι ψυχή της Δημοκρατίας

Σοφία Νικολάου

Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα