9 χρόνια EviaZoom.gr: Η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου - «Να τα εκατοστήσει το EviaZoom, πάντα ασυμβίβαστη, πάντα λειτουργοί της ενημέρωσης» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

9 χρόνια EviaZoom.gr: Η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου - «Να τα εκατοστήσει το EviaZoom, πάντα ασυμβίβαστη, πάντα λειτουργοί της ενημέρωσης» (ΦΩΤΟ)

Το EviaZoom έχει γενέθλια στις 6 Φεβρουαρίου 2021 και κλείνει 9 χρόνια μαχητικής, αποκαλυπτικής, ανεξάρτητης, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης με μόνο στόχο και σκοπό την αποκάλυψη της αλήθειας με όποιο τίμημα καθώς λογοδοτούμε μόνο στους αναγνώστες μας στην Εύβοια και σε όλο τον κόσμο που μας έχουν φέρει σταθερά στην πρώτη θέση και τους ευχαριστούμε για ακόμη μία χρονιά, την οποία οι πολίτες περνούν με πολλές δυσκολίες λόγω του κορονοϊού και τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είναι υγιείς...

9 χρόνια σκληρής και ακατάπαυστης δουλειάς για την ενημέρωση σας, κόντρα στη διαπλοκή, στα «βρώμικα» συμφέροντα και στη διαφθορά. Αυτό έχει εκτιμηθεί από εσάς και το αισιόδοξο μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι «τα καλύτερα έρχονται και είναι μπροστά μας!».

Απλοί πολίτες αλλά και επώνυμοι ξεκίνησαν να στέλνουν ευχές και δηλώσεις για τα γενέθλια του EviaZoom.gr και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη που το δημιούργησε, ο οποίος γιορτάζει τα γενέθλια του EviaZoom.gr περισσότερο και από τα δικά του.

Ακολουθεί η δήλωση που απέστειλε ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος για τα γενέθλια του EviaZoom.gr, το οποίο έγινε 9 ετών:

«Δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για την συμπλήρωση εννέα ετών λειτουργίας της μαχητικής ιστοσελίδας Eviazoom.gr.

Η ιστοσελίδα Eviazoom.gr που σήμερα κλείνει εννέα χρόνια πραγματικής «λειτουργίας» διότι η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα, αποδεικνύει ότι η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει στην περιφέρεια. Να τα εκατοστήσετε, πάντα ασυμβίβαστη, πάντα «λειτουργοί της ενημέρωσης», πάντα με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και των κατοίκων της Εύβοιας

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA