Αίσχος & αηδία! Κάμερα «τσάκωσε» ιερέα να ασελγεί σε νεαρό αλλοδαπό (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αίσχος & αηδία! Κάμερα «τσάκωσε» ιερέα να ασελγεί σε νεαρό αλλοδαπό (ΒΙΝΤΕΟ)

Αίσχος και αηδία προκαλεί ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο έχει καταγραφεί ένας ιερωμένος να ασελγεί σε έναν νεαρό αλλοδαπό, σε ένα σοκάκι στην Πλάκα Αττικής...

Το βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο δημοσίευσε η ιστοσελίδα astinomiko.gr, δείχνει ξεκάθαρα έναν ιερέα με το καλυμμαύχι του και το μαύρο ράσο να περπατάει σχετικά βιαστικά κρατώντας από τον αγκώνα έναν νεαρό, ο οποίος, κατά τα φαινόμενα, είναι αλλοδαπός, αν κρίνει κανείς από το μελαψό παρουσιαστικό του.

Κάποια στιγμή σταματούν σε μία «τυφλή» γωνία στο τέλος της οδού Διογένους και, αφού ο ρασοφόρος κοιτάζει αριστερά και δεξιά για να δει αν περνάει κάποιος, δίνει το πράσινο φως στον νεαρό να ανοίξει το φερμουάρ του παντελονιού του! Τότε, βάζει το χέρι του μέσα στο εσώρουχο του αγοριού και ασελγεί σε βάρος του για τουλάχιστον μισό λεπτό! Την αρρωστημένη επαφή τους διακόπτει ο θόρυβος από τα βήματα κάποιου περαστικού, που κάνει τον κληρικό να απομακρυνθεί βιαστικά, ενώ ο αλλοδαπός φεύγει από την αντίθετη κατεύθυνση.

Δείτε ΕΔΩ το ΒΙΝΤΕΟ της ντροπής που είναι για ενηλίκους άνω των 18 ετών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA