Απίστευτες παραλείψεις στο ένταλμα για τον Λιγνάδη: Αστυνομία, Εισαγγελέας και Ανακρίτρια δεν έκαναν κατοίκον έρευνα, ούτε κατάσχεσαν τον υπολογιστή και το κινητό του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απίστευτες παραλείψεις στο ένταλμα για τον Λιγνάδη: Αστυνομία, Εισαγγελέας και Ανακρίτρια δεν έκαναν κατοίκον έρευνα, ούτε κατάσχεσαν τον υπολογιστή και το κινητό του!

Απίστευτες περίεργες παραλείψεις στο ένταλμα για τον Δημήτρη Λιγνάδη...

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι σε μια τέτοια σοβαρή υπόθεση με βαρύτατες κατηγορίες για βιασμούς ανηλίκων, οι αστυνομικές αρχές δεν κατάσχεσαν το κινητό τηλέφωνο, αλλά και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής τονίζουν ότι δεν πήραν καμία εντολή για κατάσχεση ή κατοίκον έρευνα από τις δικαστικές αρχές και την Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. 

Ωστόσο, σε τέτοιες υποθέσεις, όταν γίνεται έρευνα από την αστυνομία, συνήθως γίνεται κατάσχεση τόσο του κινητού τηλεφώνου όσο και των ηλεκτρονικών αρχείων που υπάρχουν στο σπίτι του υπόπτου, ενώ γίνεται και κατ’οίκον έρευνα, πάντα βέβαια παρουσία Δικαστικού Λειτουργού.

Ούτε το κινητό τηλέφωνο του Δημήτρη Λιγνάδη δεν κατασχέθηκε, αλλά φυλάσσεται σε ένα γραφείο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μέχρι εκείνος ή κάποιος πληρεξούσιός του να το ζητήσει και να το παραλάβει.

Αστυνομικοί μιλούν για «τρύπες», με αποτέλεσμα, όπως λένε, να μην έχει γίνει ενδελεχής έρευνα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA