Αυτή είναι η «καυτή» φιλόλογος που κατηγορείται ότι αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή - Του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Αυτή είναι η «καυτή» φιλόλογος που κατηγορείται ότι αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή - Του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα (ΦΩΤΟ)

Είναι μία από τις υποθέσεις που κάνουν συνεχώς την εμφάνιση τους στην Αμερική αλλά είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλεται κάτι τέτοιο στην Ελλάδα...

Η καταγγελία, σε βάρος της 35χρονης φιλολόγου από τη Ν.Ερυθραία, που φέρεται να είχε σχέση με τον 13χρονο μαθητή που του παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα, έγινε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών στις 20 Ιανουαρίου 2021 από την μητέρα του ανήλικου και σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία την οποία συνέταξαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ο 13χρονος παραδέχτηκε στους γονείς του ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την καθηγήτριά του.

Στη δικογραφία φέρεται να περιλαμβάνονται ακόμη φωτογραφίες και βίντεο με «ροζ περιεχόμενο» που βρέθηκαν στο υπολογιστή του μαθητή της Β΄ Γυμνασίου.

Σε αυτό το υλικό απεικονίζονταν οι ερωτικές περιπτύξεις της 35χρονης με τον ανήλικο, σκηνές που είχαν διαδραματιστεί σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, στο αυτοκίνητο της, αλλά και στο σπίτι του 13χρονου όταν έλειπαν οι γονείς του, ενώ φέρεται να του υποσχόταν ταξίδια στο εξωτερικό για να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φιλόλογος είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού και είχε αναλάβει να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον ανήλικο από το περασμένο καλοκαίρι.

Δικηγόρος της, είναι ο Απόστολος Κόντος ο οποίος τόνισε «ότι συνιστά ιερή υποχρέωση όλων η προσέγγιση της υπόθεσης με κύριο μέλημα το βέλτιστο συμφέρον του ανηλίκου. Επίσης ανέφερε «ότι αποτελεί καθήκον ο σεβασμός των δικαιωμάτων της κατηγορούμενης και της αρχής της νομιμότητας του Ποινικού μας Δικαίου».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA