Χαλκίδα: «Εγκληματίας» ταξιτζής με κορονοϊό «έσπασε» την καραντίνα και μετέφερε κανονικά πελάτες εδώ και μέρες! Τον κατήγγειλαν πολίτες και πήγαν στο σπίτι του αστυνομικοί - Του έδωσαν το πρόστιμο από απόσταση για να μην κολλήσουν και δεν συνελήφθη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: «Εγκληματίας» ταξιτζής με κορονοϊό «έσπασε» την καραντίνα και μετέφερε κανονικά πελάτες εδώ και μέρες! Τον κατήγγειλαν πολίτες και πήγαν στο σπίτι του αστυνομικοί - Του έδωσαν το πρόστιμο από απόσταση για να μην κολλήσουν και δεν συνελήφθη

Ένας θεός ξέρει πόσους έχει κολλήσει ο ανεύθυνος 48χρονος Χαλκιδέος ταξιτζής που ενώ είχε βγει θετικός στον κορονοϊό και είχε τεθεί σε καραντίνα εδώ και μέρες στο σπίτι του, εκείνος συνέχισε κανονικά να κάνει κούρσες και να μεταφέρει πελάτες...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, τουλάχιστον 5 πολίτες κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, -που γνώριζαν ότι είχε κορονοϊό-, ότι ο 48χρονος εργάζεται κανονικά οδηγώντας το ταξί του εδώ και μέρες μεταφέροντας πελάτες στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας μετέβησαν στο σπίτι του 48χρονου, το μεσημέρι της Τετάρτης (03-02-2021) στη περιοχή Χαραυγή και μόλις τους άνοιξε την πόρτα του έδωσαν, από απόσταση, το πρόστιμο των 5.000 ευρώ, χωρίς να τον συλλάβουν για να μην κολλήσουν οι ίδιοι και οι υπόλοιποι στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε και ποινική δικογραφία για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ανακοίνωση εξέδωσε για το θέμα και το Ραδιοταξι Χαλκίδας Εύριπος, το οποίο τονίζει ότι ο συγκεκριμένος ταξιτζής δεν είναι μέλος του Σωματείου, κάτι βέβαια που δεν παίζει μεγάλο ρόλο σε σχέση με την αποκάλυψη της υπόθεσης και τον κίνδυνο της δημόσιας υγείας: 

«Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, ευρέθη στην πόλη μας οδηγός ταξί ο οποίος ενώ ήταν θετικός σε rapid test, βάσει των παραπάνω πληροφοριών, έσπασε την καραντίνα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καταδικάζουμε αυτή την ανεύθυνη - εγκληματική συμπεριφορά που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Θέλουμε να δηλώσουμε ότι το Σωματείο, το Ραδιοταξί Χαλκίδας και όλα του τα μέλη, στα πλαίσια της συλλογικής μας δράσης, εφαρμόζουν αυστηρά τις οδηγίες των Αρχών για την ασφάλεια των επιβατών, αλλά και των οικογενειών μας.

Ο ανωτέρω οδηγός δεν είναι μέλος ούτε του Σωματείου, ούτε του Ραδιοταξί Χαλκίδας».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA