Καταγγελία: Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν υποψήφιο διδάκτορα που πήγαινε στο ΑΠΘ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καταγγελία: Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν υποψήφιο διδάκτορα που πήγαινε στο ΑΠΘ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, το οποίο καταγράφηκε πριν λίγα 24ωρα, το οποίο δείχνει έναν αιμόφυρτο νεαρό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να είναι περικυκλωμένος από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ...

ύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για υποψήφιο διδάκτορα στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, ο οποίος, καθώς πήγαινε στο πανεπιστήμιο, έτυχε να βρεθεί κοντά στα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το τέλος του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο, ο άνδρας, που χτυπήθηκε εντελώς αναίτια από τους αστυνομικούς, φαίνεται να τους ρωτά για ποιο λόγο τον χτύπησαν, ενώ την ίδια στιγμή παραμένει ψύχραιμος.

Παρόντες στο περιστατικό ζητούν το λόγο από τους αστυνομικούς, ωστόσο κανείς τους δεν δίνει καμιά απάντηση. Τελικώς, ο αιμόφυρτος νεαρός προσήχθη στην ΓΑΔΑ και συνελήφθη με κατηγορία αντίστασης κατά της αρχής.

Δείτε παρακάτω το ΒΙΝΤΕΟ από το περιστατικό:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA