Λιανεμπόριο - 13032: Ο νέος αριθμός για ψώνια στα καταστήματα ....όταν ανοίξουν | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Λιανεμπόριο - 13032: Ο νέος αριθμός για ψώνια στα καταστήματα ....όταν ανοίξουν

Με sms στον νέο πενταψήφιο αριθμό 13032 θα μπορούν οι πολίτες να βγαίνουν για ψώνια στα καταστήματα, όταν θα ανοίξει το λιανεμπόριο... 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πολίτες θα στέλνουν μήνυμα στο 13032 για να πηγαίνουν στα μαγαζιά και να κάνουν τις αγορές τους είτε με click away είτε με click inside, ανάλογα με τις αποφάσεις που θα λάβει η κυβέρνηση, με γνώμονα τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τα sms στο 13032 θα έχουν διάρκεια μέχρι τρεις ώρες και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά την ημέρα.

Ωστόσο, οι αγορές για τα σούπερ μάρκετ, τους φούρνους κ.λπ θα συνεχίσουν να γίνονται με sms στο 13033. Τα sms στο 13033 δεν θα έχουν «κόφτη» και θα μπορούν να χρησιμοποιούνται κανονικά μέσα στην ημέρα.

«Αυτήν τη στιγμή εξετάζουμε μέτρα ειδικά για το λιανεμπόριο, θέλουμε μαζί με τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Παπαθανάση τεχνολογικά μέτρα, τα οποία θα επιτρέψουν το γρηγορότερο άνοιγμα του λιανεμπορίου για να μπορέσει να λειτουργήσει κι η αγορά» τόνισε νωρίτερα σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά fm, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα