Λούτσα: Βίντεο - ντοκουμέντο με δραματική διάσωση σέρφερ και κολυμβητή | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Λούτσα: Βίντεο - ντοκουμέντο με δραματική διάσωση σέρφερ και κολυμβητή

Οι αγωνιώδες στιγμές διάσωσης ενός 40χρονου σέρφερ στην Λούτσα που είχε παρασυρθεί από τα κύματα αλλά κι ενός 39χρονου κολυμβητή που έσπευσε να τον βοηθήσει, αποτυπώνονται σε βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το λιμενικό σώμα...

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, όταν γνωστοποιήθηκε ότι δύο άνθρωποι κινδυνεύουν στην θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας, κοντά στον Άγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 40χρονος σέρφερ που είχε ανοιχτεί στην θάλασσα, για περίπου μια ώρα προσπαθούσε να επιστρέψει στην ακτή, ωστόσο δεν τα κατάφερνε. Τότε ένας ο 39χρονος μπήκε στα παγωμένα νερά και έφτασε κοντά του προκειμένου να τον βοηθήσει. Τελικά τα δυνατά ρεύματα εγκλώβισαν και τους δύο άνδρες. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που περιπολούσαν εκείνη τη στιγμή στην περιοχή ενημέρωσαν το ακτοφυλακή. Αμέσως ένα περιπολικό σκάφος του λιμενικού έσπευσε αμέσως στο σημείο.

Με «χειρουργικές» κινήσεις ο χειριστής του σκάφος κατάφερε να προσεγγίσει τα δύο άτομα, τα οποία κολύμπησαν για αρκετή ώρα μέχρι να το πλησιάσουν. Οι τέσσερις άνδρες του περιπολικού τελικά κατάφεραν να προσεγγίσουν τους δύο άνδρες κι αφού έριξαν τους έναν σκοινί κατάφεραν να τους ανεβάσουν πάνω στο σκάφος και να δώσουν τέλος στην αγωνία τόσο των ίδιων όσο και των ατόμων που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα από την ακτή τα όσα διαδραματίζονταν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA