Βουλευτής έδειξε στη Βουλή αφίσες από πάρτι που διοργάνωσαν φοιτητές (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
ΕΛΟΠΥ

Βουλευτής έδειξε στη Βουλή αφίσες από πάρτι που διοργάνωσαν φοιτητές (ΦΩΤΟ)

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης κατά την ομιλία του εμφάνισε και κατέθεσε στη Βουλή αφίσες από πάρτι της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ...

Σήμερα η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ προσπάθησε να απαντήσει στον Θανάση Παφίλη, αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά τους. Είπε χθες ο Θανάσης Παφίλης όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί:

«Μια και μιλάμε για αρχές και για αναβάθμιση του Πανεπιστημίου, έχω εδώ τη δική σας ιδεολογική σύγκρουση στα πανεπιστήμια. Τα πάρτι της ΔΑΠ–ΝΔΦΚ. Θα τα καταθέσω στα πρακτικά να υπάρχουν στην ιστορία. Ορίστε, ημίγυμνη, "Πάρ' τη με 6 ευρώ". Με “η". “Πάρ' τα μωρή άρρωστη”. "Summer Party" με ημίγυμνες. Αυτή είναι η ιδεολογική σας αντιπαράθεση. Η χυδαία, η πρόστυχη θα έλεγα. Μιλάτε εσείς για διαφθορά στα Πανεπιστήμια όταν η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ πουλούσαν τα θέματα; Μιλάτε για αναβάθμιση πανεπιστημίου και διακίνηση ιδεών; Θέλετε απλά μόνο οι δικές σας ιδέες να περνάνε στο Πανεπιστήμιο κι όχι τίποτα το ανατρεπτικό. Σας λέω ότι η οργή μαζεύεται, θα ξεχειλίσει. Είστε μακριά νυχτωμένοι. Δείτε τι φοιτητές και τι ανθρώπους θέλετε να φτιάξετε» 

Η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Πανεπιστημίου Κρήτης γράφει:

«Κύριε Παφίλη. Αυτές είναι οι Αρχές μας»

Σημειώνουν μάλιστα στην ανάρτηση: 

«Γιατί κανένας Παφίλης δεν μπορεί να προσβάλει το έργο τόσων ετών και τόσων νέων. Κύριε Παφίλη. Αυτές είναι οι Αρχές μας. #Παφιλης».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα