«Ο γιος μου αυτοκτόνησε επειδή δεχόταν bullying στο στρατό!» - Η καταγγελία του πατέρα του 23χρονου που έπεσε με το αμάξι στη θάλασσα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Ο γιος μου αυτοκτόνησε επειδή δεχόταν bullying στο στρατό!» - Η καταγγελία του πατέρα του 23χρονου που έπεσε με το αμάξι στη θάλασσα (ΦΩΤΟ)

Η οικογένεια του νεαρού, που έπεσε το Σάββατο με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα, στην Κεφαλονιά, καταγγέλλει ότι το παιδί τους δεχόταν bullying κατά τη στρατιωτική του θητεία, την οποία υπηρετούσε στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην αυτοχειρία... 
Βρισκόταν στην Κεφαλονιά κάνοντας χρήση 7ήμερης άδειας, αλλά την τρίτη ημέρα πήρε το αυτοκίνητό του, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και έπεσε στη θάλασσα, απ’ όπου δεν βγήκε ποτέ.
 
Ο 23χρονος Κυριάκος Ευαγγελάτος έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στην Κεφαλονιά, βυθίζοντας στο πένθος το νησί του Ιονίου.
 
Σήμερα έγινε η κηδεία του νεαρού, ενώ ο πατέρας του ανέφερε ότι ο θάνατος του παιδιού του δεν ήταν ατύχημα, ήταν αυτοχειρία εξαιτίας του bullying που δεχόταν στο στρατόπεδο που υπηρετούσε.
 
«Ο γιος μου έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον έστειλα να υπηρετήσει την πατρίδα, όπως την υπηρέτησα και εγώ. Τον προέτρεπα γιατί αυτό θεωρούσα ότι ήταν το σωστό, όπως έκανα και εγώ. Δυστυχώς όμως εκεί που πήγε του ασκήθηκε απίστευτη ψυχολογική βία και από φαντάρους και από υψηλόβαθμους αξιωματικούς, ήταν πυροβολητής και υπηρετούσε στην Πάτρα. Όλοι αυτοί θα πληρώσουν, γιατί δεν θέλω να θρηνήσουμε άλλα παιδιά όπως εγώ. Γιατί κανένας γονέας δεν αξίζει αυτό το πράγμα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA