Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν 4-2: Προβάδισμα πρόκρισης στους 16 του Europa League (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν 4-2: Προβάδισμα πρόκρισης στους 16 του Europa League (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-2 της Αϊντχόφεν στο Καραϊσκάκη και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους 16 του Europa League...

Ο Ολυμπιακός άρχισε ιδανικά σκοράροντας μόλις στο 9' με τον Μπουχαλάκη. Η Αϊντχόφεν όμως απάντησε γρήγορα στο γκολ του Ολυμπιακού με τέρμα του Ζάχαβι στο 14' έπειτα από... καραμπόλα στο πόδι του Παπασταθόπουλου που άλλαξε την πορεία της μπάλας (1-1) αναγκάζοντας τον Σα απλά να την δει να περνάει από δίπλα του.

Στο 37' ο Ολυμπιακός «χτύπησε» ξανά με καταπληκτικό βολέ του Εμβιλά έξω από την περιοχή που κεραυνοβόλησε και έγραψε το 2-1. Και πάλι όμως η απάντηση της Αϊντχόφεν ήταν άμεση καθώς στο 39' ο Ζάχαβι εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των παικτών του Ολυμπιακού και με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε (2-2).

Ο Ολυμπιακός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη πριν από το φινάλε του ημιχρόνου. Ο Ελ Αραμπί στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πίεσε, έκλεψε την μπάλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα της Αϊντχόφεν και έγραψε με πανηγυρικό τρόπο το 3-2 σκοράροντας ένα προσωπικό και συνάμα θαυμάσιο γκολ.

Ο Ολυμπιακός παρά το ότι πέρασε ορισμένες δύσκολες στιγμές στο β' ημίχρονο με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ζάχαβι, κρατούσε ένα ακόμη γκολ για την Αϊντχόφεν.

Στο 83' ο Μασούρας, η αλλαγή του Μαρτίνς, με καταπληκτική κίνηση και τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα της PSV για το 4-2.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA