Προφυλακιστέος κρίθηκε τα ξημερώματα ο Δημήτρης Λιγνάδης: Οδηγείται στη φυλακή - «Είναι η πρώτη φορά που θα κάνω προσφυγή κατά της διάταξης Ανακριτή...», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Προφυλακιστέος κρίθηκε τα ξημερώματα ο Δημήτρης Λιγνάδης: Οδηγείται στη φυλακή - «Είναι η πρώτη φορά που θα κάνω προσφυγή κατά της διάταξης Ανακριτή...», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα Αθηνών τα ξημερώματα της Παρασκευής (26-02-2021) για λόγους πρόληψης τέλεσης νέων αδικημάτων εκ μέρους του και αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή...

Η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη ενώπιον της Ανακρίτριας ήταν μαραθώνια και κράτησε αρκετές ώρες, ενώ είχε προηγηθεί η αίτηση ακυρότητας της προδικασίας, η οποία κατατέθηκε από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια και τελικά απορρίφθηκε από το αρμόδιο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας και έτσι ξεκίνησε η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Στην Ευελπίδων κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης η ηθοποιός Ελένη Κούρκουλα και ο πρώην σύζυγός της, Διονύσης Παναγιωτάκης, καθώς και ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ την ίδια ώρα «άδειαζαν» την πλευρά του Δημήτρη Λιγνάδη δύο μάρτυρες υπεράσπισης, οι οποίοι ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους, ότι οι ίδιοι χαρακτηρίστηκαν από τον συνήγορο του σκηνοθέτη, Αλέξη Κούγια, ως μάρτυρες υπερασπίσεως χωρίς να έχουν ερωτηθεί ή να έχει ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη τους.

Σε κοινή δήλωσή τους, οι Ιωάννης Παναγόπουλος και Αγησίλαος Μεκελάτος επισημαίνουν πως «δεν γνωρίζουμε τίποτε σχετικά με την ουσία της υπόθεσης και αγνοούμε τους λόγους, για τους οποίους τα στοιχεία μας ανακοινώθηκαν δημοσίως στον Τύπο από την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη».

Κούγιας: «Δεν έχω κάνει ποτέ προσφυγή σε διάταξη Ανακριτού και είναι η πρώτη φορά που θα κάνω προσφυγή»

«Ήταν μία πολύ δύσκολη διαδικασία παρά πολλών ωρών. Η τελική απόφαση ήταν ότι θα κρατηθεί ο κ.Λιγνάδης προσωρινά. Δεν έχω κάνει ποτέ προσφυγή σε διάταξη Ανακριτού και είναι η πρώτη φορά που θα κάνω προσφυγή. Είναι μία δικογραφία που δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, μία δικογραφία που αν δεν ήταν ο Λιγνάδης και αν δεν είχε συμβεί αυτό που συνέβη αυτές τις ημέρες θα ήταν με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερος. Δυστυχώς ούτε η κ. Ανακρίτρια, ούτε ο κ. Εισαγγελέας άντεξαν αυτή τη πίεση, όμως εγώ είμαι βέβαιος ότι στο τέλος αυτός ο άνθρωπος θα αθωωθεί. Τώρα αν θα αντέξει μέχρι τότε είναι κάτι διαφορετικό...», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας, τα ξημερώματα μετά την απόφαση της προφυλάκισης του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA