Θρίλερ στο Οντάθι Δροσιάς! Αποκλειστικά πλάνα από το απόμερο και έρημο δάσος με τον άγνωστο άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένoς στο δέντρο - «Δεν πας εύκολα εκεί πέρα...!» Τι δήλωσε στο EviaZoom ο κυνηγός που τον εντόπισε! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θρίλερ στο Οντάθι Δροσιάς! Αποκλειστικά πλάνα από το απόμερο και έρημο δάσος με τον άγνωστο άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένoς στο δέντρο - «Δεν πας εύκολα εκεί πέρα...!» Τι δήλωσε στο EviaZoom ο κυνηγός που τον εντόπισε! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η κάμερα του EviaZoom.gr και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης βρέθηκαν στο δάσος, το οποίο είναι δύσκολο κάποιος να επισκεφθεί καθώς είναι απόμερο και ιδιαίτερα δύσβατο - Ο ένας εκ των δύο αδερφών κυνηγών που εντόπισαν τον κρεμασμένο άνδρα σε δέντρο στο απόμερο δάσος, στη περιοχή Οντάθι Δροσιάς, μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr...

Όπως έγραψε πρώτο το EviaZoom.gr, το οποίο βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψε τα αποκλειστικά πλάνα που βλέπετε, συνεχίζεται το θρίλερ με τον άγνωστο άνδρα που ήταν κρεμασμένος σε ψηλό δέντρο στο σημείο τουλάχιστον 2 μήνες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν το απόγευμα του Σαββάτου (21-02-2021) στη περιοχή Οντάθι Δροσιάς, όταν δύο αδέρφια - κυνηγοί έβγαλαν βόλτα τα σκυλιά τους σε ένα σημείο που είναι αρκετά απόμερο. Ξαφνικά τα δύο κυνηγόσκυλα πήγαν κάτω από ένα ψηλό δέντρο και άρχισαν να γαβγίζουν. Τα δύο αδέλφια πλησίασαν και είδαν έναν κρεμασμένο άνδρα στο δέντρο, ο οποίος ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Το σημείο που βρέθηκε κρεμασμένος ο άγνωστος άνδρας:
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας και της Ασφάλειας Χαλκίδας και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά όπως και η εγκληματική ενέργεια. 

Η σορός του μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών όπου ξεκίνησε και η διαδικασία ταυτοποίησης με DNA. 

ΒΙΝΤΕΟ

Ακούστε τι δήλωσε στο EviaZoom.gr και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη ο ένας εκ των δύο αδερφών κυνηγών που εντόπισαν τον κρεμασμένο άνδρα στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:«Είχαμε βγει βόλτα με τα σκυλιά για την εκγύμναση των σκύλων που κάνουμε εμείς οι κυνηγοί. Και σε ένα μέρος που διαλέξαμε ότι θα είναι καλό για τα σκυλιά πέσαμε πάνω στο θέαμα εκεί πέρα. Το σημείο εκεί ήταν αρκετά δύσβατο δεν έμπαινες δηλαδή για άλλο λόγο εκεί μέσα. Ο μοναδικός λόγος που θα πας εκεί πέρα μέσα είναι για την εκπαίδευση των σκύλων ή άμα είσαι πιο τολμηρός να πας να κάνεις μία δύσκολη ορειβασία μέσα σε ένα πυκνό δάσος. Μετά με πήρε λίγο μυρωδιά και είχα το νου μου μήπως είχε ψοφήσει κανένα αγριογούρουνο και δεν είδα κάτι τέτοιο. Λίγο πιο δίπλα και προχωρώντας με τα σκυλιά παρέα έπεσα πάνω στο πεύκο που ήταν κρεμασμένος ο άνθρωπος. Ήταν σε προχωρημένη σήψη. Δεν ήταν μία και δύο μέρες. Πρέπει να ήταν εκεί πάνω από 2 με 3 μήνες... Είχε προχωρήσει, μαλλιά δεν είχε... Μετά καλέσαμε την αστυνομία ήρθαν εκεί απο΄ κει και πέρα ψάχνανε για τυχόν αγνοούμενους».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα μπορούσε να αυτοκτονήσει μόνος του, κατά την άποψη του, ο ίδιος απάντησε:

«Δεν ξέρω αλλά το συγκεκριμένο δέντρο εκεί πέρα ήταν λιγάκι δύσκολο. Τώρα να μπεις στη διαδικασία να πας εκεί στο σημείο, γιατί το σημείο που ήταν ο άνθρωπος δεν πας εύκολα εκεί πέρα, δεν είναι να πεις ότι περνάς από μονοπάτι, είναι πυκνό... Μόνο με τα πόδια ανεβαίνεις...»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Δροσιά Χαλκίδας - Οντάθι: Άγνωστος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε ψηλό δέντρο και σε προχωρημένη σήψη - Τον βρήκαν κυνηγόσκυλα - «Μυρίζει» άγριο έγκλημα!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA