Χαλκίδα: Που να χιόνιζε περισσότερο! Με ρυθμούς χελώνας καθάριζε ο Δήμος Χαλκιδέων τα λίγα εκατοστά χιόνι και τα πεσμένα δέντρα - Άγριο «κράξιμο» στην Βάκα που τα είδε όλα τέλεια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Που να χιόνιζε περισσότερο! Με ρυθμούς χελώνας καθάριζε ο Δήμος Χαλκιδέων τα λίγα εκατοστά χιόνι και τα πεσμένα δέντρα - Άγριο «κράξιμο» στην Βάκα που τα είδε όλα τέλεια (ΦΩΤΟ)

Λίγα εκατοστά χιόνι (περίπου 5 με 10 πόντους...) έριξε στη πόλη της Χαλκίδας και η πόλη παρέλυσε για ώρες καθώς εκτός από τις πολύωρες διακοπές ρεύματος ο Δήμος Χαλκιδέων ήταν ανίκανος να καθαρίσει άμεσα τους δρόμους και να απομακρύνει τα δέντρα που είχαν πέσει...

Η Έλενα Βάκα πάντως παρουσίασε ξανά μία ψεύτικη πραγματικότητα τονίζοντας «ότι τα μηχανήματα και τα οχήματα του Δήμου Χαλκιδέων επιχειρούσαν από τις πρώτες νυχτερινές ώρες εκδήλωσης των καιρικών φαινομένων, με αποτέλεσμα όλοι οι κεντρικοί δρόμοι και το σύνολο του οδικού δικτύου του Δήμου να είναι ανοιχτό και προσπελάσιμο...»

Με αφορμή αυτή την αστεία δήλωση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Δήμου Χαλκιδέων στο facebook δεν άργησε να πέσει το άγριο κράξιμο των δημοτών.

Μάλιστα, η ειδικός ιατροδικαστικός ανθρωπολόγος, Αθηνά Εσκίογλου, που χρειάστηκε να πάει στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, τόνισε: «Έπρεπε να πάω νοσοκομείο για μια δουλειά και δεν μπορούσα να οδηγήσω από το σπίτι μου εκεί. Έτσι περπάτησα.... Εκτός ότι τα φρεάτια δεν έχουν καθαριστεί, αλάτι δεν είδα πουθενά εκτός από την είσοδο του νοσοκομείου στην πόρτα μπροστά...»

Πάρτε μία γεύση τώρα, μερικά από τα σχόλια των δημοτών ως απάντηση στα όσα ψεύδη ανέφερε η Έλενα Βάκα:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA