60χρονος υπέστη εγκεφαλικό μετά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

60χρονος υπέστη εγκεφαλικό μετά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό

Αναστάτωση έχει προκληθεί στη Σύρο από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι 60χρονος, μετά την πραγματοποίηση εμβολιασμού κατά του κορονοϊού στο εμβολιαστικό κέντρο του νησιού, κατέρρευσε και διακομίστηκε επειγόντως με αεροσκάφος σε νοσοκομείο της Αθήνας...

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα syrospress.gr, ο 60χρονος μετά από προγραμματισμένο ραντεβού εμβολιάστηκε, αλλά αργότερα όταν έφτασε σπίτι του κατέρρευσε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο 60χρονος νοσηλεύεται πλέον στο Θριάσιο νοσοκομείο, καθώς έγινε άμεση αεροδιακομιδή, το βράδυ της Παρασκευής 26 Μαρτίου.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος έχει ιστορικό καρδιαγγειακών παθήσεων και στο παρελθόν έχει περάσει δυο εγκεφαλικά επεισόδια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως εκτιμάται ότι το περιστατικό δεν συνδέεται με τον εμβολιασμό, ο οποίος είχε γίνει μια ώρα νωρίτερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πρόκειται για χρονική συσχέτιση και όχι αιτιακή σχέση, ωστόσο όλα τα περιστατικά δηλώνονται και διερευνώνται.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA