Είναι δυνατόν να χειρουργεί ακόμα ο Μαρκόπουλος ενώ του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακούργημα ως συνεργός του ψευτογιατρού και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους; (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Είναι δυνατόν να χειρουργεί ακόμα ο Μαρκόπουλος ενώ του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακούργημα ως συνεργός του ψευτογιατρού και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους; (ΦΩΤΟ)

Είναι δυνατόν να χειρουργεί ακόμα ο Μαρκόπουλος ενώ του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, ως συνεργός του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους;

Αυτό είναι το ερώτημα γιατί με αυτά που βλέπουμε θα μας πέσουν τα ...μαλλιά!

Ο Ευβοιώτης γιατρός και πρώην Υπουργός, βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ, Κώστας Μαρκόπουλος, όπως έχει γράψει το EviaZoom.gr εδώ και καιρό, δίνει παρών μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα με απόφαση του Ανακριτή Αθηνών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ως συνεργός του ψευτογιατρού, Νίκου Κοντοστάθη.

Στις 15 Μαρτίου 2021 ο Κώστας Μαρκόπουλος, που κάνει ότι δεν τρέχει τίποτα, έγραψε στη σελίδα του στο facebook, ότι βοηθάει μάλιστα το ΕΣΥ, τονίζοντας τα εξής:

«Ηδη χειρουργω τα περιστατικά που μεταφερονται στα ιδιωτικά νοσηλευτηρια από το ΕΣΥ που καταρρέει. Εννοείται χωρίς επιβαρύνσεις. Θα κάνουμε ολοι μας το χρέος που μας ανήκει. Συγχρόνως βλέπω ήδη παραμελημενα περιστατικά . Η πανδημία έκανε τον κόσμο να χάσει τις προτεραιοτητες.
Θα έχει μεγάλο κόστος αυτή τη φορά. Εμείς έχουμε όλη την εικόνα. Οι δημοσιογράφοι μάλλον ότι τους λένε. Ολα έχουν πάει λάθος. Μεγάλος θα είναι ο λογαριασμός στο τέλος. Κρατηθείτε ασφαλείς».

Απ' όσο γνωρίζουμε όταν κάποιος και στην προκειμένη περίπτωση ένας γιατρός κατηγορείται για κακούργημα, και ειδικά για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα που έχει να κάνει και με την δουλειά του, τίθεται τουλάχιστον σε αργία μέχρι να κριθεί ένοχος ή αθώος από τους φυσικούς δικαστές.

Βέβαια κρατάμε μία επιφύλαξη για το αν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα τα όσα έχει γράψει στη συγκεκριμένη ανάρτηση ο Κώστας Μαρκόπουλος, καθώς ήδη έχει γράψει αρκετά ψέματα στο πρόσφατο παρελθόν στη συγκεκριμένη σελίδα του, παραποιώντας ακόμα και δικαστικές αποφάσεις.

Αν όμως έχει έστω και λίγη δόση αλήθειας για τα όσα αναφέρει, ότι συνεχίζει να χειρουργεί δηλαδή, τότε απλά ...θα πρέπει να αλλάξουμε χώρα.

Υ.Γ.: Για το θέμα αναμένουμε απαντήσεις από τους αρμόδιους δηλαδή από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε ΕΔΩ τα δημοσιεύματα του EviaZoom.gr για τον Κώστα Μαρκόπουλο και την υπόθεση του ψευτογιατρού για την οποία, ο Ευβοιώτης γιατρός και πρώην Υπουργός κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος ως συνεργός του απατεώνα Κοντοστάθη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA