Επεισόδιο ανάμεσα σε Διοικητή νοσοκομείου και πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα - Συνελήφθησαν και οι δύο μετά από μηνύσεις | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επεισόδιο ανάμεσα σε Διοικητή νοσοκομείου και πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα - Συνελήφθησαν και οι δύο μετά από μηνύσεις

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα ο Διοικητής του Νοσοκομείου του Ρίου στην Πάτρα γιατί έκανε παρατήρηση σε πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα!
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης (23-03-2021) όταν ο Διοικητής εντόπισε στους χώρους του νοσοκομείου, έναν πολίτη, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα. Του έκανε παρατήρηση, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν και να ειδοποιηθεί η αστυνομία.
Διοικητής και πολίτης οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου ο πρώτος υπέβαλε μήνυση για εξύβριση, απειλή και παραβίαση του άρθρου 265 περί διάδοσης του κορονοϊού.
 Ο πολίτης, έκανε κι εκείνος μήνυση στον Διοικητή με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο ίδιος.
Ο δικηγόρος του Διοικητή, καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Μυλωνόπουλος τονίζει στο protothema.gr πως «ο Διοικητής έκανε το καθήκον του και προσπάθησε να προστατεύσει τη δημόσια υγεία. Η σύλληψη του αποτελεί αψυχολόγητη αντίδραση ορισμένων οργάνων της τάξης και είναι εκτός νόμου».
Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι και οι δύο με προφορική εντολή του Εισαγγελέα και η υπόθεση θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA