Εσωτερικών Υποθέσεων: Και αστυνομικός στη σπείρα που εξέδιδε παράνομα διπλώματα - 14 συλλήψεις εως τώρα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εσωτερικών Υποθέσεων: Και αστυνομικός στη σπείρα που εξέδιδε παράνομα διπλώματα - 14 συλλήψεις εως τώρα

Πρόκειται για μια μεγάλη επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει οδηγήσει σε 14 συλλήψεις, ανάμεσα τους και ένας αστυνομικός...

Η εγκληματική οργάνωση κατάφερνε και έβγαζε διπλώματα οδήγησης σε άτομα τα οποία δεν έφταναν ούτε μία φορά να μπουν σε όχημα, ενώ δεν έδιναν ούτε καν στις εξετάσεις για τα σήματα.

Υπάλληλοι της διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και ιδιοκτήτες σχολών οδηγών στην Κατερίνη έπαιρναν χρήματα και με αυτόν τον τρόπο κατάφερναν να βγάζουν διπλώματα σε άτομα τα οποία δεν είχαν κάνει ούτε ένα μάθημα, με τα στελέχη του Εσωτερικών Υποθέσεων να έχουν διαπιστώσει ότι έχουν βγει περισσότερα από 250 διπλώματα μέχρι τώρα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο τιμοκατάλογος, ενώ αποκαλύφθηκε ότι η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση δεν έβγαζε μόνο διπλώματα οδήγησης για ΙΧ οχήματα, αλλά και επαγγελματικά διπλώματα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA