Καταγγελία 18χρονης για ξυλοδαρμό, σεξουαλική παρενόχληση και απειλή βιασμού από αστυνομικούς - Παραμένει χτυπημένη στα κρατητήρια εδώ και μέρες! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Καταγγελία 18χρονης για ξυλοδαρμό, σεξουαλική παρενόχληση και απειλή βιασμού από αστυνομικούς - Παραμένει χτυπημένη στα κρατητήρια εδώ και μέρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλο έχει προκαλέσει καταγγελία μιας 18χρονης κοπέλας ότι ξυλοκοπήθηκε και παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από αστυνομικούς στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης...

Συγκεκριμένα, στην καταγγελία αναφέρεται ότι η 18χρονη ξυλοκοπήθηκε από άντρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ και στη συνέχεια οδηγήθηκε χτυπημένη στη ΓΑΔΑ, όπου οι αστυνομικοί  προχώρησαν εκ νέου στον ξυλοδαρμό της αφού πρώτα ο ένας τη θώπευσε στα οπίσθια.

Στην καταγγελία υποστηρίζεται ότι οι αστυνομικοί την έβριζαν με άσεμνες εκφράσεις, όπως "π@@τανα θα σε γ@μ@σουμε", και την απείλησαν πολλές φορές με βιασμό.

Όπως δήλωσε η δικηγόρος της, Άννυ Παπαρούσου, οι αστυνομικοί έχουν "φορτώσει" ένα σωρό κατηγορίες την 18χρονη, η οποία είναι χτυπημένη και παραμένει κρατούμενη εδώ και μέρες στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA