Κρήτη: Νεκροί από κορονοϊό ιερέας, η γυναίκα του και ο 47χρονος γιος τους - Ήταν αρνητές του φονικού ιού και δεν φόραγαν ούτε μάσκα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κρήτη: Νεκροί από κορονοϊό ιερέας, η γυναίκα του και ο 47χρονος γιος τους - Ήταν αρνητές του φονικού ιού και δεν φόραγαν ούτε μάσκα (ΦΩΤΟ)

Μια ολόκληρη οικογένεια ξεκλήρισε ο κορονοϊός στην περιοχή Ευαγγελισμός του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Ηράκλειο Κρήτης...

Πατέρας, μάνα και γιος δεν τα κατάφεραν, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν αρνητές του κορονοϊού.

Ο ιερέας Νικόλαος Μαραγκάκης ήταν από τους πρώτους που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στο χωριό και ακολούθησε ο γιος του και η σύζυγος του καθώς και ένα ακόμα συγγενικό τους πρόσωπο.

Η αδελφή του 47χρονου είπε μιλώντας στην εκπομπή TLIVE πως ο Μιχάλης δεν πίστευε πως υπήρχε κορονοϊός και δεν τηρούσε κανένα απολύτως μέτρο.

«Και εγώ κόλλησα κορονοϊο, αλλά είχα πιο καλή υγεία από τον αδερφό μου. Ο αδερφός μου δεν ήταν και αυτός υγιής. Ο πατέρας μου επίσης έπαθε κορονοϊό, είχε προβλήματα, αλλά δεν τα αντιμετώπισε. Και κόλλησε και η παπαδιά η μάνα μου. Καταστράφηκε και η μανα μου. Μία θεία μου αρρώστησε και πήγαινα εγώ στο νοσοκομείο, αλλά μου είπαν οι αποκλειστικές ότι εσύ Μαρία αποκλείεται να το κόλλησες. Γιατί αν το κόλλαγες εσύ, θα το κολλάγαμε και εμείς. Ο αδερφός μου δεν πρόσεχε, δεν φορούσε ούτε μάσκα. Όπου πήγαινε στο Αρκαλοχώρι στο καφενείο δεν φορούσε τίποτα. Ναι ο αδερφός μου ίσως να μετέφερε τον ιό στο σπίτι. Διαλύσαμε όλοι…».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA