Στερεά Ελλάδα: Πρόστιμα 6.000 ευρώ σε δύο fast food που βρέθηκαν καθισμένοι πελάτες - Πάνω από 2.500 καταγγελίες στο «1520» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Στερεά Ελλάδα: Πρόστιμα 6.000 ευρώ σε δύο fast food που βρέθηκαν καθισμένοι πελάτες - Πάνω από 2.500 καταγγελίες στο «1520»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙ.Μ.Ε.Α.,Σ.ΕΠ.Ε., Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία διενήργησαν από 19 εως 21 Μαρτίου 2021 συνολικά 202.888 ελέγχους και κατέγραψαν 2.936 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού...

Συνολικά επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 964.950€, κύρωση αναστολής λειτουργίας δεκαπέντε 15 ημερών σε 4 επιχειρήσεις και κύρωση αναστολής λειτουργίας τριάντα 30 ημερών σε μία επιχείρηση.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, χωρίς να αναφέρονται οι νομοί και οι περιοχές επιβλήθηκαν πρόστιμα από την ΕΛ.ΑΣ σε δύο fast food σύμφωνα με το ρεπορτάζ:

- Πρόστιμο ύψους 3.000€ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών.

- Πρόστιμο ύψους 3.000€ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών.

Στην υπόλοιπη χώρα:

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε σαράντα πέντε 45 συλλήψεις για παραβιάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων και τη διοργάνωση ιδιωτικών συναθροίσεων σε οικίες.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000€ σε ένα 1 φυσικό πρόσωπο που παραβίασε την υποχρέωση για κατ΄οίκον περιορισμό καραντίνα, στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000€ σε ένα 1 κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ σε ένα 1 κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ και δεκαπέντε 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας σε ένα 1 κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση των κανόνων λειτουργίας επιχειρήσεων, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 300€ σε ένα 1 κατάστημα για μη ανάρτηση με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο του μέγιστου αριθμού καταναλωτών που επιτρέπονται εντός του καταστήματος, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ σε ένα 1 κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραμονή πελατών στον εξωτερικό χώρο, στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000€ σε ένα 1 φυσικό πρόσωπο που παραβίασε την υποχρέωση για κατ΄οίκον περιορισμό καραντίνα, στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 10.000€ σε δύο 2 φυσικά πρόσωπα που παραβίασαν την υποχρέωση για κατ΄οίκον περιορισμό καραντίνα, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 6.000€ σε δύο 2 διοργανωτές ιδιωτικής συνάθροισης σε οικία, στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ σε έναν 1 διοργανωτή ιδιωτικής συνάθροισης σε οικία, στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 15.000€ σε τρία 3 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραβίαση της αναστολής λειτουργίας του κλάδου, στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 12.000€ σε τέσσερις 4 διοργανωτές ιδιωτικής συνάθροισης σε οικία, στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Ηπείρου και Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000€ σε ένα 1 κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000€ και δεκαπέντε 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας σε ένα 1 κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για διοργάνωση κοινωνικής εκδήλωσης πάρτι με τη συμμετοχή -15- ατόμων θαμώνες και σερβίροντας αλκοολούχα ποτά, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ σε ένα 1 κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση πελατών εντός του καταστήματος, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ σε έναν 1 διοργανωτή ιδιωτικής συνάθροισης σε μισθωμένη μονοκατοικία, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ σε ένα 1 κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραμονή πελατών στο χώρο του καταστήματος, στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ σε έναν 1 διοργανωτή ιδιωτικής συνάθροισης σε οικία στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ και δεκαπέντε 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας σε ένα 1 κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση και παραμονή πελατών εκτός του καταστήματος τραπεζοκαθίσματα,, στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000€ σε ένα 1 κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 3.000€ στον προσωρινά υπεύθυνο για λειτουργία πέραν του ωραρίου, στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ σε έναν 1 υπεύθυνο οίκου ανοχής για παράβαση της αναστολής λειτουργίας στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ σε ένα 1 κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000€ σε ένα 1 κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 3.000€ στον προσωρινά υπεύθυνο για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000€ σε έναν 1 ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000€ σε έναν 1 ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000€ σε έναν 1 ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών στον υπαίθριο χώρο του καταστήματος, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 10.000€ και τριάντα 30 ημέρες αναστολή λειτουργίας υποτροπή σε έναν 1 ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000€ σε έναν 1 ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών εντός του καταστήματος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το Λιμενικό επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 10.400€ σε φυσικά πρόσωπα για μη χρήση μάσκας και μη νόμιμη μετακίνηση, σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Η Δημοτική Αστυνομία Αθηνών επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 600€ σε φυσικά πρόσωπα για μη χρήση μάσκας και μη νόμιμη μετακίνηση.

Η ΔΙ.Μ.Ε.Α. επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 600€ σε δύο 2 φυσικά πρόσωπα για μη χρήση μάσκας προστασίας, στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΑΔ επέβαλε πρόστιμο ύψους 300€ σε αρτοζαχαροπλαστείο, διότι δεν υπήρχε έγγραφη ανάρτηση στην είσοδο για μέγιστο αριθμό εισερχόμενων πελατών στο κατάστημα, στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Η ΕΑΔ επέβαλε πρόστιμο ύψους 300€ για μη χρήση μάσκας από εργαζόμενο σε αρτοποιείο, στον Δήμο Αθηναίων.

Τετραψήφιο 1520:

Το 1520 δέχτηκε συνολικά 2.812 κλήσεις, που αφορούσαν σε ερωτήματα σχετικά με τα μέτρα και καταγγελίες για μη τήρηση των μέτρων, οι οποίες διαβιβάστηκαν στις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα