Λειτούργησε κανονικά η ΔΟΥ Χαλκίδας την Παρασκευή παρά το κρούσμα κορονοϊού - Τι δήλωσε ο Προϊστάμενος στο EviaZoom | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Λειτούργησε κανονικά η ΔΟΥ Χαλκίδας την Παρασκευή παρά το κρούσμα κορονοϊού - Τι δήλωσε ο Προϊστάμενος στο EviaZoom

Όπως έγραψε από την πρώτη στιγμή το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ), 53χρονη Χαλκιδέα υπάλληλος της ΔΟΥ Χαλκίδας διαγνώστηκε με κορονοϊό την Τετάρτη (10-03-2021)...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 53χρονη ένιωσε έντονα συμπτώματα και έκανε το τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατεβάσει ρολά η ΔΟΥ Χαλκίδας την Πέμπτη (11-03-2021), ωστόσο την Παρασκευή λειτούργησε κανονικά σύμφωνα με το προβλεπόμενο ωράριο λειτουργίας και με το αναγκαίο και απαραίτητο προσωπικό, προκειμένου να διεκπεραιωθούν τα προκαθορισμένα ραντεβού αλλά και έκτακτες η επείγουσες ανάγκες φορολογουμένων και επαγγελματιών, όπως ανέφερε ο Προϊστάμενος της ΔΟΥ Χαλκίδας, Κώστας Γλάρος.

Αναλυτικά η δήλωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr:

«Γίνεται γνωστό ότι η Υπηρεσία της Δ.Ο.Υ Χαλκίδας θα λειτουργήσει την 12/03/2021 ημέρα Παρασκευή, σύμφωνα με το προβλεπόμενο ωράριο λειτουργίας και με το αναγκαίο και απαραίτητο προσωπικό, προκειμένου να διεκπεραιωθούν τα προκαθορισμένα ραντεβού αλλά και έκτακτες η επείγουσες ανάγκες φορολογουμένων και επαγγελματιών.

Η λειτουργία της Δ.Ο.Υ, θα πραγματοποιηθεί με γνώμονα, αφενός μεν την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και την διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής των υπαλλήλων σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες εφαρμογής μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία η επικοινωνία, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Δ.Ο.Υ Χαλκίδας που αναφέρονται στον ιστοχώρο της Α.Α.Δ.Ε : aade.gr.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων ,για την κατανόηση και την συνεργασία».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA