Ο σύζυγος της γνωστής αισθητικού Τέτας Καμπουρέλη ο ληστής των θυρίδων της τράπεζας που συνελήφθη - «Ήταν παγίδα είναι αθώος...», δηλώνει η ίδια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο σύζυγος της γνωστής αισθητικού Τέτας Καμπουρέλη ο ληστής των θυρίδων της τράπεζας που συνελήφθη - «Ήταν παγίδα είναι αθώος...», δηλώνει η ίδια (ΦΩΤΟ)

Ο 58χρονος επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος διατηρούσε θυρίδα στο υποκατάστημα του Ψυχικού, συνελήφθη την Τετάρτη (24-03-2021) σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής...

Ο 58χρονος κατηγορείται για τη διάπραξη τεσσάρων διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, με λεία εκατομμύρια ευρώ.

«Δεν ισχύει τίποτα απολύτως. Ήταν παγίδα, στημένο. Υπήρχε θυρίδα δικιά μας εκεί εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν έχω πάρει τη δικογραφία στα χέρια μου. Να μας αφήσουν ήσυχους, έχω να μεγαλώσω τρία παιδιά και τρία εγγόνια», δήλωσε η Τέτα Καμπουρέλη, αναφερόμενη στη σύλληψη του συζύγου της για την υπόθεση της ληστείας των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό.
Πως εξιχνιάστηκε το «ριφιφί»

Το μεγάλο ριφιφί στην τράπεζα στο Ψυχικό είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Νοέμβριο. Αποκαλύφθηκε όταν μια από τις ιδιοκτήτριες θυρίδων διαπίστωσε ότι την είχαν κλέψει.

Στο πλαίσιο πολύμηνων ερευνών και ανάλυσης των συλλεχθέντων ερευνητικών δεδομένων, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας προχώρησαν στην συνδυαστική μελέτη του βιντεοληπτικού υλικού, της επισκεψιμότητας της τράπεζας, του είδους και του περιεχομένου των διερρηγμένων θυρίδων και του πιθανού χρόνου διάπραξης των κλοπών και προχώρησαν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του 58χρονου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA