Υποδέχτηκαν με κόκκινο χαλί στην Αθήνα το πριγκιπικό ζεύγος Καρόλου - Καμίλα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υποδέχτηκαν με κόκκινο χαλί στην Αθήνα το πριγκιπικό ζεύγος Καρόλου - Καμίλα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το ζεύγος εκπροσωπεί τη βρετανική βασιλική οικογένεια, στο πλαίσιο των εορτασμών που πραγματοποιούνται στη χώρα μας για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821...

Σε εορταστικό κλίμα για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, βρίσκεται η χώρα, καθώς από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει οι διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις με υψηλές παρουσίες της 25ης Μαρτίου, οι οποίες αναμένεται να κορυφωθούν την Πέμπτη με τη στρατιωτική παρέλαση.

Μάλιστα, σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα Πάρκερ Μποόυλς.

Το ζεύγος υποδέχθηκε εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ενώ το παρών έδωσε και η Βρετανίδα πρέσβης στην Αθήνα Κέιτ Σμιθ.

Την ίδια ώρα, οι γαλανόλευκες σημαίες κυματίζουν από άκρη σε άκρη, ωστόσο ο εορτασμός για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 είναι κάπως διαφορετικός εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, που δεν θα επιτρέψει στους Έλληνες να χαρούν μεταξύ άλλων και την μεγαλειώδη αυριανή παρέλαση.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA