Πρόστιμο σε βουλευτή της ΝΔ για παραβίαση των μέτρων: Επίπληξη από τη ΝΔ - «Θα το πληρώσω κανονικά...», απαντά ο ίδιος (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πρόστιμο σε βουλευτή της ΝΔ για παραβίαση των μέτρων: Επίπληξη από τη ΝΔ - «Θα το πληρώσω κανονικά...», απαντά ο ίδιος (ΦΩΤΟ)

Πρόστιμο 300 ευρώ στον βουλευτή της ΝΔ, Μίλτο Χρυσομάλλη επέβαλε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ το βράδυ της Τετάρτης (03-03-2021) για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού...



Συγκεκριμένα, ο «γαλάζιος» βουλευτής βρισκόταν με δημοσιογράφο σε ξενοδοχείο της Αθήνας όταν μπήκε μέσα το κλιμάκιο και «έγραψε» παραβάσεις. Ο Μ. Χρυσομάλλης σε τοποθέτησή του αναφέρει πως λειτούργησε νομίμως και συναντήθηκε με τον δημοσιογράφο στο πλαίσιο του ρεπορτάζ και των καθηκόντων του.

Η αντίδραση της ΝΔ ήρθε από τον Γενικό Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Ιωάννη Μπούγα που σε ανακοίνωση, τονίζεται:

«Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη. Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη».

Ο Μίλτος Χρυσομάλλης, μιλώντας στο real.gr, υποστήριξε πως επέδειξε τη βουλευτική του ταυτότητα υποστηρίζοντας πως η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας. Όμως, τα μέλη του κλιμακίου ήταν ανένδοτα.

Υποστηρίζει, μάλιστα, πως τόσο ο ίδιος όσο και ο δημοσιογράφος τηρούσαν τα μέτρα προστασίας, φορώντας μάσκα. Πάντως στο τέλος ο βουλευτής ανέφερε ότι αποδέχεται το πρόστιμο, δεν θα κάνει ένσταση και θα πληρώσει τα 300 ευρώ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA