Θάνατος 4χρονης Μελίνας: Αθωώθηκε η αναισθησιολόγος - Ξέσπασε ο πατέρας κατά των δικαστών: «Ντροπή σας, γιατί δεν την αθωώνατε κατευθείαν;» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Θάνατος 4χρονης Μελίνας: Αθωώθηκε η αναισθησιολόγος - Ξέσπασε ο πατέρας κατά των δικαστών: «Ντροπή σας, γιατί δεν την αθωώνατε κατευθείαν;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε την Παρασκευή (05-03-2021) η απόφαση του δικαστηρίου στην δίκη για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, που έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου τον Δεκέμβριο του 2015...

Σύμφωνα με την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, η αναισθησιολόγος που κατηγορούνταν για τον θάνατο της μικρής κρίθηκε αθώα.

«Ντροπή σας! Συγχαρητήρια! Γιατί δεν την αθωώνατε κατευθείαν; Εσείς δεν έχετε παιδιά;», φώναξε μετά την απόφαση ο πατέρας στους δικαστές της Έδρας.

Σημειώνεται ότι ο Εισαγγελέας της Έδρας είχε προτείνει την ενοχή της αναισθησιολόγου, αλλά οι Δικαστές είχαν άλλη άποψη και την αθώωσαν.

«Και οι κρίνοντες κρίνονται», σχολίασε ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής της οικογένειας Παρασκάκη Γιώργος Κοκοσάλης, προσθέτοντας μάλιστα χαρακτηριστικά «ευχόμαστε η δικαίωση των θέσεων της υποστήριξης της κατηγορίας να είναι νομική και όχι κοινωνική, και ο νοών νοείτο».

Παράλληλα προανήγγειλε ότι ο ίδιος με τον επίσης δικηγόρο πολιτικής αγωγής της οικογένειας, Αντώνη Δαμανάκη, «θα καταθέσουμε τη Δευτέρα ή την Τρίτη στον Εισαγγελέα Ηρακλείου αίτηση για την άσκηση έφεσης  κατά της απόφασης προκειμένου η υπόθεση να κριθεί από δευτεροβάθμιο δικαστήριο, από ανθρώπους που θα έχουν ίσως μεγαλύτερη εμπειρία».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA