Θάνατος Βαλυράκη στην Ερέτρια: «Ο άντρας μου δολοφονήθηκε...» - Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας είδε άλλα στοιχεία από αυτόν που όρισε η Εισαγγελία Χαλκίδας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θάνατος Βαλυράκη στην Ερέτρια: «Ο άντρας μου δολοφονήθηκε...» - Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας είδε άλλα στοιχεία από αυτόν που όρισε η Εισαγγελία Χαλκίδας!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη στην Ερέτρια σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που σύλλεξε ο πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια...

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Παγορόπουλος, πρόκειται για μια εξέλιξη που ανοίγει μια άλλη σελίδα στην υπόθεση, καθώς το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να μη χτυπήθηκε μόνο από προπέλα στο πρόσωπο, όπως είχε πει ο πραγματογνώμονας που είχε ορίσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι πράγματι υπήρχαν χτυπήματα και από άλλο όργανο το οποίο δεν είναι από προπέλα. Δεν έχει διευκρινιστεί το αν τα χτυπήματα είναι από ένα ή περισσότερα αντικείμενα, αυτό που προκύπτει είναι πως τα χτυπήματα είναι από περισσότερα αντικείμενα. Η ουσία όλης της ιστορίας είναι πως υπάρχουν χτυπήματα στο πρόσωπο του Σήφη Βαλυράκη που δεν τα γνωρίζαμε. Κατά τη προσωπική μου άποψη ανοίγει μια άλλη σελίδα στην υπόθεση, που μπορεί να οδηγήσει σε πάρα πολλά θέματα διάφορων επιπτώσεων στην εν λόγω υπόθεση», επισήμανε με δηλώσεις του στην εκπομπή «Live News» στο MEGA. 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η σύζυγος του πρώην Υπουργού, Μίνα Βαλυράκη, τονίζει:

«Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο ότι ο σύζυγός μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπό μας...»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Θάνατος Βαλυράκη στην Ερέτρια: Συγκάλυψη και «κουκούλωμα» από τις ανακριτικές και δικαστικές αρχές της Χαλκίδας φοβάται η σύζυγος του που καταγγέλλει ανθρωποκτονία - Έστειλε επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας για να επισπευσθούν οι έρευνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA