Χαλκίδα: Άγνωστοι διέρρηξαν μίνι μάρκετ και έκλεψαν τσιγάρα αξίας 3.000 ευρώ - «Δεν φυλάσσεται καθόλου η περιοχή...!» - Τι λέει ο ιδιοκτήτης στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Άγνωστοι διέρρηξαν μίνι μάρκετ και έκλεψαν τσιγάρα αξίας 3.000 ευρώ - «Δεν φυλάσσεται καθόλου η περιοχή...!» - Τι λέει ο ιδιοκτήτης στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η διάρρηξη σημειώθηκε στο μίνι μάρκετ που διατηρεί ο Βασίλης Τσώκος επί των οδών Γαζέπη και Χατζοπούλου, στη Χαλκίδα, δίπλα στο παλιό νοσοκομείο της πόλης...

Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης στο EviaZoom.gr, δύο άγνωστα άτομα, φορώντας κουκούλες, τρύπησαν το κάγκελο της πόρτας, έσπασαν το τζάμι και εισήλθαν στο μίνι μάρκετ όπου άρπαξαν πακέτα τσιγάρων αξίας 3.000 ευρώ και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

«Πολύ μεγάλη ζημιά, συν την ζημιά στην πόρτα πάμε στις 3.500 ευρώ. Δύο άτομα, δύο άντρες ήταν με κουκούλες, τους είδα μέσω της κάμερας που έχει απέναντι το άλλο μαγαζί αλλά δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα, να δεις τα άτομα δηλαδή. Δεν φυλάσσεται η περιοχή καθόλου, υπάρχει πρόβλημα, έφυγε το νοσοκομείο, το οποίο όταν ήταν σε λειτουργία υπήρχαν τα παιδιά οι σεκιούριτοι, περιπολικά περνάγανε κανά δύο, τρεις φορές, λόγω των γεγονότων που γινόντουσαν, τροχαία και όλα αυτά, υπήρχε κίνηση, τώρα από τις 18:00 που κλείνουμε είναι έρημη η περιοχή τελείως, από εδώ πάνω από το "Θηλέων" ουσιαστικά το παλιό μέχρι κάτω δεν υπάρχει κίνηση καθόλου...», τόνισε στο EviaZoom.gr o Βασίλης Τσώκος.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA