Χαλκίδα: Ο δικηγόρος Βασίλης Κατσίκης αποκαλύπτει στο EviaZoom.gr - «Κόλλησα κορονοϊό έξω από τράπεζα που βρισκόμουν στην ουρά, ψήθηκα στον πυρετό 9 μέρες...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ο δικηγόρος Βασίλης Κατσίκης αποκαλύπτει στο EviaZoom.gr - «Κόλλησα κορονοϊό έξω από τράπεζα που βρισκόμουν στην ουρά, ψήθηκα στον πυρετό 9 μέρες...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θύμα του κορονοϊού έπεσε και ο δικηγόρος της Χαλκίδας, Βασίλης Κατσίκης, ο οποίος νίκησε τον φονικό ιό και μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr για την περιπέτεια που έζησε αποκαλύπτοντας και σημαντικές λεπτομέρειες για την καραντίνα, για το πως κόλλησε, μέχρι και το φάρμακο που πήρε...

«Άργησα λίγο μέχρι να συμβουλευτώ τον κατάλληλο γιατρό. Ένιωσα πολύ κούραση και είχα κάνει λίγο πυρετό, ακύρωσα όλα τα ραντεβού και πήγα κατευθείαν και έκανα το τεστ. Μόλις βγήκα θετικός κλήθηκα στην καραντίνα, για 9 μέρες όμως ψήθηκα στον πυρετό. Αν είχα πάρει αντιβίωση πιο νωρίς, ειδικά μία αντιβίωση που λέγεται "τζιμιτραξ" χωρίς να θέλουμε να κάνουμε διαφήμιση, αμέσως σε δύο μέρες τελειώνει ο πυρετός, τελειώνουν όλα. Δεν μπήκα σε νοσηλεία γιατί τα επίπεδα οξυγόνου ήταν μία χαρά. Έμεινα σπίτι και 5 - 6 μέρες παραπάνω απ΄΄ότι πρέπει και έκανα το τεστ αντιγόνου μετά ώστε να δω αν συνεχίζω να μεταδίδω η όχι, και είμαι απόλυτα καθαρός πλέον, ούτε μεταδίδω ούτε μου μεταδίδουν.

Η συμβουλή μου στον κόσμο είναι να πάνε αμέσως στο γιατρό και να πάρουν αντιβίωση αμέσως μην περιμένουν να ταλαιπωρηθούν. Δεν το λένε όλοι οι γιατροί, οι γιατροί που ξέρουν όμως σου δίνουν αμέσως αντιβίωση, σε δύο μέρες μόλις πήρα αντιβίωση τελείωσε. Τα μέτρα στη Χαλκίδα είναι πάρα πολύ δύσκολα, ειδικά στις τράπεζες απέξω γιατί γίνονται τεράστιες ουρές, εκεί κόλλησα εγώ έξω από τράπεζα...», ανέφερε στο EviaZoom.gr, ο δικηγόρος Βασίλης Κατσίκης.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA