Μαρτυρία για τον θάνατο του Βαλυράκη στην Ερέτρια: «Ήταν δολοφονία, αναγνώρισα τους δράστες και δεν ξέρω γιατί δεν τους έχουν βρει ακόμα...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μαρτυρία για τον θάνατο του Βαλυράκη στην Ερέτρια: «Ήταν δολοφονία, αναγνώρισα τους δράστες και δεν ξέρω γιατί δεν τους έχουν βρει ακόμα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστική μαρτυρία το βράδυ της Παρασκευής (16-04-2021) στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας τον Ιανουάριο του 2021, η οποία και δικαιώνει την οικογένεια του που κάνει λόγο για δολοφονία και όχι για ατύχημα όπως ανέφερε το πόρισμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας...

Μάλιστα η οικογένεια, μέσω των δικηγόρων της, ζήτησε από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να φύγει η υπόθεση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και το Λιμεναρχείο Ερέτριας και να την αναλάβουν η Εισαγγελία Αθηνών και η Ασφάλεια Αττικής.

Όπως είπε μάρτυρας στην εκπομπή:

«Από το Λιμάνι ξέρανε ποιο καϊκι μπήκε μέσα και τι ώρα βγήκε. Τώρα γιατί δεν το έχουνε βρει... Ο ένας με τον άλλον δεν μίλησαν και είναι κρίμα γιατί αφαιρέθηκε μία ζωή, την αιτία τουλάχιστον να πούνε γιατί το κάνανε. Εγώ το γνωρίζω το σκάφος αλλά δεν μπορώ να τους στοχοποιήσω αυτή τη στιγμή, όπως και τον άλλον μάρτυρα είπαν ότι θα τον καταστρέψουνε οικονομικά, δεν θα ψωνίζουνε γιατί είναι φούρναρης και έχει απειληθεί... Η οπτική μου απόσταση ήταν γύρω στα 150 μέτρα.

Τον κάθε ένα ψαρά συνάδελφο τον αναγνωρίζεις όσα μέτρα και μακριά να είναι. Το κοντάρι ένας το κράταγε, ο άλλος πιθανόν να κράταγε το υπάριο της μηχανής. Και ο άλλος έβριξε αλλά δεν είχε πάρει κάποιο αντικείμενο να χτυπήσει. Γενικά τα συγκεκριμένα άτομα έχουν δημιουργήσει προβλήματα και σε άλλους ψαράδες. Είχαν χτυπήσει άνθρωπο με ξύλινο τελάρο στο κεφάλι μέσα στη θάλασσα. Πήγε να διαμαρτυρηθεί ότι έχει βάλει παραγάδια και τον χτύπησαν με το τελάρο στο κεφάλι.

Όλοι γνώριζαν τον Σήφη Βαλυράκη, από εκεί αλίευε, δεν ήταν δύτης πειρατής, βούταγε, ο άνθρωπος έκανε την πλάκα του έβρισκε ένα ψάρι και το χτύπαγε. Δεν ήταν άνθρωπος που δημιουργούσε προβλήματα. Αν πέρναγες κοντά του σε ακτίνα 40 μέτρα σε χαιρέταγε σε ήξερε δεν σε ήξερε. Η κίνηση αυτή ήταν δολοφονική να χτυπήσεις έναν άνθρωπο δεν ξέρεις που θα τον βρει. Δολοφονία είναι... Και εγώ αυτή την στιγμή έχω φόβο...».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA