Καταγγελία αναγνώστη - Χαλκίδα: Εκκλησία έβαλε μεγάφωνο και μαζεύτηκε κόσμος κάτι που απαγορεύεται και έβαλε σε κίνδυνο την δημόσια υγεία (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καταγγελία αναγνώστη - Χαλκίδα: Εκκλησία έβαλε μεγάφωνο και μαζεύτηκε κόσμος κάτι που απαγορεύεται και έβαλε σε κίνδυνο την δημόσια υγεία (ΦΩΤΟ)

Οι Χαιρετισμοί γίνονται σε κλειστές εκκλησίες, χωρίς πιστούς και μεγάφωνα αναφέρει ξεκάθαρα ο νόμος...

Ωστόσο σύμφωνα με αναγνώστη του EviaZoom.gr που μας στέλνει και εικόνες, δεν τηρήθηκε ο νόμος στον Ιερό του Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα την Παρασκευή (16-04-2021) όπου μαζεύτηκε αρκετός κόσμος έξω από τον ναό.

Όπως αναφέρει:

«Θα ήθελα να αναφέρω ότι έτυχε να περνάω με το αυτοκίνητο μου την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα όπου προς μεγάλη μου έκπληξη αντίκρυσα αρκετό κόσμο μαζεμένο έξω από το ναό να ακούει τους Χαιρετισμούς μέσω μεγαφώνου, κάτι που απαγορεύεται, όπως γνωρίζουμε όλοι, λόγω του κορονοϊού. Οι υπεύθυνοι της Μητρόπολης Χαλκίδας και ο κόσμος που μαζεύτηκε νομίζουν ότι είναι πιο χριστιανοί από εμάς που δεν παρανομούμε και βλέπουμε τους Χαιρετισμούς από την τηλεόραση; Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό την ώρα που είμαστε στο τέλος του εφιάλτη και να γίνονται αυτά τα πράγματα.

Σας παραθέτω και δύο φωτογραφίες που πρόλαβα και τράβηξα ενώ ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος, καθώς ερχόταν και έφευγε ανά παρέες.

Πιο πολύ λυπάμαι για τον Μητροπολίτη Χαλκίδας που δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτό που κάνει είναι εντελώς παράλογο και δεν είναι η πρώτη φορά όπως έχω διαβάσει στο site σας EYBOIA ΖΟΥΜ που τα λέει έξω από τα δόντια και ευελπιστώ να συνεχίσετε έτσι κ. Τσοκάνη.

Ευχαριστώ και παρακαλώ να δημοσιευτεί η καταγγελία μου και να κοινοποιηθεί στους ελεγκτικούς μηχανισμούς γιατί η δημόσια υγεία είναι πάνω απ΄όλα».

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA