Δολοφονία Καραϊβάζ: Ο δημοσιογράφος «έφαγε» 10 σφαίρες σε όλο το σώμα, οι 2 στο κεφάλι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή - Σε κοντινό σημείο υπήρχαν πάντα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ο δημοσιογράφος «έφαγε» 10 σφαίρες σε όλο το σώμα, οι 2 στο κεφάλι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή - Σε κοντινό σημείο υπήρχαν πάντα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής (09-04-2021), ο δημοσιογράφος δέχτηκε συνολικά 10 σφαίρες σε όλο το σώμα...

Οι 6 σφαίρες τον βρήκαν στον θώρακα, οι 2 στο κεφάλι, μία στον λαιμό και μία στην αριστερή παλάμη.

Το πρωί του Σαββάτου (10-04-2021) ολοκληρώθηκε και η πρώτη βαλλιστική έρευνα για το πιστόλι που χρησιμοποίησαν οι δράστες του εγκλήματος η οποία δείχνει πως το όπλο είναι «καθαρό» δηλαδή δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Θα διεξαχθεί όμως και δεύτερη έρευνα για να υπάρξει απόλυτη βεβαιότητα και θα σταλεί η έκθεση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Ασφάλεια.

Παράλληλα εκτιμάται ότι το όπλο είχε σιγαστήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι σε κοντινό σημείο, στη περιοχή του Αλίμου, βρίσκονταν πάντα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, ωστόσο οι δύο δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με ένα μηχανάκι σε μηχανή μικρού κυβισμού (scooter).

Επισημαίνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ, ανέφερε ότι ο δημοσιογράφος δεν είχε ζητήσει ποτέ άδεια οπλοφορίας αλλά και αστυνομική φύλαξη. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής "ξεσκονίζουν" τα πάντα, όπως τα δημοσιεύματα τoυ site του, bloko.gr, το τηλέφωνο, τα social media του δημοσιογράφου, μαρτυρίες, βίντεο από κάμερες για να βρεθεί το οποιοδήποτε στοιχείο.

Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ από το σημείο της δολοφονίας:



Ο Γιώργος Καραϊβάζ εργάζονταν για χρόνια, ως αστυνομικός συντάκτης, στον ΑΝΤ1, είχε το site bloko.gr με θέματα αστυνομίας και δικαιοσύνης, και τα τελευταία χρόνια ήταν στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί την εκπομπή της Παρασκευής (09-04-2021), με την παρουσία του δημοσιογράφου, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA