Ισόβια στον σωφρονιστικό υπάλληλο που σκότωσε τη γυναίκα και τον κουνιάδο του | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ισόβια στον σωφρονιστικό υπάλληλο που σκότωσε τη γυναίκα και τον κουνιάδο του

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 13μήνες, καταδικάστηκε ομόφωνα από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, που τον Νοέμβριο του 2019, είχε σκοτώσει τον ιατρό κουνιάδο του και είχε τραυματίσει σοβαρά την σύζυγο του μέσα στο σπίτι τους στα Μέγαρα, καθώς τους θεωρούσε ένοχους για την εγκατάλειψη της συζύγου του και αδελφή του θύματος...

Στον δράστη δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ενώ όσο και αν είχε προσπαθήσει στην αρχική διαδικασία να πείσει για τα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζε, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς η Εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή του σε ήρεμη ψυχική κατάσταση μιας και ο 50χρονος μετά την τέλεση της πράξης του και σε πλήρη διαύγεια είχε φροντίσει να καθαρίσει το όπλο με το οποίο αφαίρεσε την ζωή του κουνιάδου του και παράλληλα να το πετάξει στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Σύμφωνα με το χρονικό της υπόθεσης όλα συνέβησαν στις 31 Οκτωβρίου 2019 και όταν ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος πήγε λίγο μετά τις 20:30, στο σπίτι του κουνιάδου του, στη συμβολή των οδών Μελετίου Λουκά και Μυκηνών, όπου είχε έναν έντονο διαπληκτισμό μαζί του.

Αφορμή, το γεγονός πως ο δράστης θεωρούσε πως το θύμα, γιατρός 48 ετών, ήταν ο λόγος που η σύζυγός του και αδερφή του θύματος τον είχε εγκαταλείψει. Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα ο δράστης να μην διστάσει και να βγάλει το όπλο του πυροβολώντας τον γιατρό και την γυναίκα του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA