Κλέψανε 15.000 ευρώ από αστυνομικό μέσα στο αστυνομικό τμήμα από το ντουλάπι του | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κλέψανε 15.000 ευρώ από αστυνομικό μέσα στο αστυνομικό τμήμα από το ντουλάπι του

Βγαλμένο από τα καλύτερα επεισόδια του Αστυνόμου Σαΐνη ήταν το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλοθέης και έφερε στο φως την καταγγελία αστυνομικού που ισχυρίζεται ότι του έκλεψαν 15.000 ευρώ μέσα από το γραφείο του...

Όπως κατήγγειλε κατάφεραν να ξεκλειδώσουν το προσωπικό του ντουλάπι και να του αφαιρέσουν 15.000 ευρώ που φύλαγε στο εσωτερικό του.

Όπως υποστήριξε ο αστυνομικός τα χρήματα ήταν αποτέλεσμα αποταμίευσης χρόνων και τα είχε τοποθετήσει στο συρτάρι που είχε πρόσβαση μόνο ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της κλοπής είχε αποσπαστεί για διάστημα 20 ημερών στο προαναχωρησιακό κέντρο της Αμυγδαλέζας και όταν επέστρεψε στο Τμήμα Ασφαλείας της Φιλοθέης, διαπίστωσε πως το ντουλάπι ήταν ανοιχτό και είχε αφαιρεθεί το χρηματικό ποσό.

Συνάδελφοί του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από την επιφάνεια του ντουλαπιού σε μια προσπάθεια εντοπισμού του δράστη, ενώ η κλειδαριά εστάλη στα κεντρικά της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παραβιάστηκε και με ποιον τρόπο.

Μέχρι στιγμής πάντως οι έρευνες δεν έχουν οδηγήσει πουθενά...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA