Εκτέλεση μέρα-μεσημέρι: Άγνωστοι γάζωσαν τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκτέλεση μέρα-μεσημέρι: Άγνωστοι γάζωσαν τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (09-04-2021) στον Άλιμο Αττικής...

Ο δημοσιογράφος, που ασχολείτο με το αστυνομικό ρεπορτάζ και διατηρούσε το site bloko.gr, ήταν έξω από το σπίτι του όταν δέχθηκε την επίθεση. Είχε μόλις επιστρέψει από την δουλειά του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και την εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα", όταν δέχθηκε περισσότερες από 10 σφαίρες.

Την ενέδρα θανάτου φέρεται να είχαν στήσει δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μηχανάκι.

Όταν πέρασαν από δίπλα του, τον πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ήταν δύο άτομα και ο συνεπιβάτης έβγαλε όπλο, μάλλον με σιγαστήρα.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο δημοσιογράφος έφτανε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Θέμου Άννινου, οι δράστες τον πλησίασαν και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πολλές φορές με πιστόλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Οι δράστες μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ήδη έχουν σπεύσει στο  σημείο της δολοφονίας αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Τα αποτελέσματα της βαλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί ψάχνουν για μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες και κατοίκους της περιοχής, αλλά και υλικό από κάμερες  προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρξαν ύποπτες κινήσεις που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στους δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA