Ο Δημήτρης Θωμάς για το Νοσοκομείο Κύμης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Δημήτρης Θωμάς για το Νοσοκομείο Κύμης

Ο πρώην Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέοι Ορίζοντες, τόνισε τα εξής, μέσω της ανακοίνωσης, που απέστειλε στο EviaZoom.gr:

«Μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις για τα θέματα της λειτουργίας του Γ.Ν.-Κ.Υ.ΚΥΜΗΣ, τα οποία απασχολούν έντονα την τοπική μας κοινωνία, πραγματοποιήθηκε με δική μας πρωτοβουλία μια σειρά συναντήσεων, ώστε να ενημερωθούμε από όλους τους αρμόδιους για το μέγεθος του προβλήματος και τις προτάσεις για την επίλυση του.

Η ενημέρωση έγινε από τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου, από τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και τον Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου, καθώς και από το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Από τις συναντήσεις αυτές προέκυψε μία κοινή συνιστώσα:

Να αγωνιστούμε όλοι μαζί ώστε να προχωρήσει άμεσα η έγκριση της τροποποίησης του οργανογράμματος που έχει κατατεθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο τη 12η Νοεμβρίου 2020 και βρίσκεται πλέον στα γραφεία του Υπουργείου, προκειμένου στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και με την διαδικασία του κατεπείγοντος δεδομένων και των συνθηκών πανδημίας που βιώνουμε, να προχωρήσουν οι προκηρύξεις ιατρικών θέσεων, (δύο (2) καρδιολόγων, ενός (1) ακτινολόγου, ενός (1) παθολόγου, κτλ).

Θέσεις που θεωρούνται από όλους άκρως απαραίτητες για την ορθή και εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Κύμης. Προς τούτο ζητάμε την άμεση σύγκληση Δημοτικού συμβουλίου για το θέμα αυτό.

Πρέπει να αντισταθούμε και πάλι στην υποβάθμιση και απαξίωση του Νοσοκομείου Κύμης!

Πρέπει ο Δήμος, σε συνεργασία με όλους τους φορείς του Νοσοκομείου, την τοπική κοινωνία που αγωνιά και όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, να αγωνιστούμε πάνδημα και αποφασιστικά».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA