Ήταν θέμα χρόνου: Ο κορονοϊός «χτύπησε» την Μητρόπολη Χαλκίδας! Σε καραντίνα και ο Δέσποτας που ήταν συνεχώς χωρίς μάσκα - Μεγαλοστέλεχος της Μητρόπολης υποκινούσε και επιβράβευε τον συνωστισμό στις εκκλησίες! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ήταν θέμα χρόνου: Ο κορονοϊός «χτύπησε» την Μητρόπολη Χαλκίδας! Σε καραντίνα και ο Δέσποτας που ήταν συνεχώς χωρίς μάσκα - Μεγαλοστέλεχος της Μητρόπολης υποκινούσε και επιβράβευε τον συνωστισμό στις εκκλησίες! (ΦΩΤΟ)

Όταν δεν τηρείς τα μέτρα είναι βέβαιο ότι ο κορονοϊός θα σου «χτυπήσει» την πόρτα...

Όταν βλέπεις τον επικεφαλής σου, στην προκειμένη περίπτωση τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο, να μην φοράει ποτέ μάσκα στις δημόσιες παρουσίες του, όπως και οι περισσότεροι ιερείς της Χαλκίδας, είναι βέβαιο ότι το ίδιο θα κάνουν και οι συνεργάτες - υπάλληλοι της Μητρόπολης Χαλκίδας... Αυτό είναι το παράδειγμα που έδωσε ο Δέσποτας.

Όπως έχουν παραδεχθεί και σοβαροί ιερείς, η γιατρειά για τον κορονοϊό δεν είναι η Θεία Κοινωνία και οι προσευχές (σ.σ. και ειδικά από αυτούς που παριστάνουν τους πιστούς) παρά μόνο η αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Σε τυχαίο έλεγχο που διενεργήθηκε λοιπόν βρέθηκαν θετικοί δύο υπάλληλοι της Μητρόπολης Χαλκίδας ενώ τέθηκαν σε καραντίνα ο Μητροπολίτης Χαλκίδας, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου και ο Γραμματέας της Ι. Μητροπόλεως Αρχιμ. Χρυσόστομος Καλύβας, οι οποίοι βγήκαν αρνητικοί στα τεστ που έκαναν, όπως τονίζει ο ίδιος ο Μητροπολίτης στην ανακοίνωση του και επισημαίνει ότι γι’ αυτό το λόγο αναβάλλουν προσωρινά όλες τις προγραμματισμένες δραστηριότητές τους και δεν θα λειτουργήσουν έως και τη Μεγάλη Δευτέρα, οπότε και θα επαναληφθεί ο έλεγχος.

Αυτό βέβαια που δεν μας είπαν είναι τι έγινε με την υπόλοιπη διαδικασία ιχνηλάτησης καθώς οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι έχουν έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο... Μάλιστα ο ένας είναι ασυμπτωματικός.

Οι απίστευτες αναρτήσεις μεγαλοστελέχους της Μητρόπολης Χαλκίδας...

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και μήνες κατά την διάρκεια της πανδημίας στη Χαλκίδα και σε όλη την Ελλάδα, μεγαλοστέλεχος και συγκεκριμένα ο ταμίας - κουμανταδόρος της Μητροπόλης Χαλκίδας που διαχειρίζεται εδώ και πολλά έτη αποκλειστικά το δημόσιο χρήμα της Μητρόπολης, ονόματι, Γιάννης Γαϊτανάρος, δικαιολογούσε και υποκινούσε στην ουσία, (διαπράττοντας ποινικά αδικήματα), μέσω σχολίων και αναρτήσεων του στη σελίδα του στο facebook τους συνωστισμούς στις εκκλησίες και χλεύαζε και στοχοποιούσε δημοσιογράφους, λοιμωξιολόγους, πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης που δημοσίευαν τις εικόνες συνωστισμού, όπως και αστυνομικούς της Χαλκίδας που ήταν έξω από τις εκκλησίες για να τηρηθούν τα μέτρα, αποστάσεων κ.λ.π.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος κύριος είχε φτάσει στο σημείο να ζητήσει (τηλεφωνικώς) από το EviaZoom.gr να μην ξαναγράψει ότι υπάρχει συνωστισμός στις εκκλησίες της Χαλκίδας για να συνεχίσει να παίρνει τις ευχές των 100 ευρώ (Χριστούγεννα και Πάσχα), τα οποία εισπράττουν κάθε χρόνο όλα τα μέσα ενημέρωσης της Εύβοιας, (σ.σ. κάποια blogs που τον διαφημίζουν προσωπικά παίρνουν πολλά περισσότερα), όπου φυσικά αρνηθήκαμε και του κλείσαμε το τηλέφωνο στα μούτρα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι για τον αδιανόητο συνωστισμό και χωρίς μάσκες σε πρόσφατη κηδεία Αρχιμανδρίτη στον Άγιο Στέφανο, που έκανε το γύρο του κόσμου, εκείνος σχολίασε τα εξής:

«Πρόκειται για την εξόδιο ακολουθία ενός σύγχρονου Άγιου. Ο κόσμος είναι πολύ λίγος σε σχέση με τον σταυρό που σήκωσε στη ζωή του και την αγιότητα που είχε. Την ευχή του και τις πρεσβείες του στον Κύριο της Δόξης να έχουμε». 

Όπως τονίζει λοιπόν, ο κόσμος για εκείνον ήταν και λίγος (!) υποκινώντας δηλαδή όπως προαναφέραμε τον κόσμο να μην τηρεί τα μέτρα, κάτι που έχει φανεί ουκ ολίγες φορές στη Χαλκίδα και γενικότερα στην Εύβοια. Δείτε ΕΔΩ το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του EviaZoom.gr από τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής στη Χαλκίδα όπου επικράτησε λαοθάλασσα κόσμου, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Πάρτε μία γεύση από τις αναρτήσεις και τα σχόλια του Γιάννη Γαϊτανάρου στο facebook:













Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA