Παράσταση διαμαρτυρίας για τον θάνατο των εργατών της ΑΚΤΩΡ στο Γυμνό Ερέτριας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον θάνατο των εργατών της ΑΚΤΩΡ στο Γυμνό Ερέτριας (ΦΩΤΟ)

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον θάνατο των 3 εργατών στο Γυμνό Ερέτριας (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ) πραγματοποίησαν στην Αθήνα, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη συνδικάτα και συλλογικότητες...

Με συνθήματα όπως «3 εργάτες άδικα νεκροί, η μνήμη τους με αγώνες να δικαιωθεί» και «οι εργάτες δεν είναι αναλώσιμοι» ζητούν να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το τραγικό δυστύχημα που χαρακτηρίζουν εργοδοτικό έγκλημα όπως και να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας των εργαζόμενων.

Όπως αναφέρει η ομάδα «Ταξική Αντεπίθεση»:

«Την 1η Απριλίου άλλο ένα γεγονός εργατικής δολοφονίας έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των νεκρών της τάξης μας. 3 εργάτες εργολαβικού συνεργείου του ΑΚΤΩΡ χάνουν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας συντήρησης κολώνας του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς και ένας ακόμα εργάτης τραυματίζεται σοβαρά. Φυσικά δεν είναι άλλο ένα μεμονωμένο περιστατικό ή η κακιά στιγμή όπως θέλουν να μας πείσουν.Η εντατικοποίηση της εργασίας, το τρέξιμο να βγει το μεροκάματο αποτελούν την καθημερινότητα στους περισσότερους κλάδους.

Τα ελαστικά ωράρια, η δουλειά σε αντίξοες συνθήκες και η παντελής έλλειψη μέτρων ασφαλείας συνθέτουν το σκηνικό για την καπιταλιστική ανάπτυξη, η οποία περνάει πάνω από τις ζωές των εργατών, των ανθρώπων της τάξης μας, του πολυεθνικού προλεταριάτου που παλεύει για την επιβίωση.

Να αντισταθούμε στις σύγχρονες συνθήκες σκλαβιάς που μας επιβάλλουν. Να στήσουμε ταξικά αναχώματα αντίστασης. Να οργανωθούμε και να περάσουμε στην αντεπίθεση.

Ταξική Αντεπίθεση(ομάδα αναρχικών και κομμουνιστών)».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA