Θέλους και άλλους νεκρούς δημοσιογράφους! Επιθέσεις και απειλές με σφαίρες, βόμβες κ.α., κατά του EviaZoom και του Μιχάλη Τσοκάνη από αρνητές του κορονοϊού, της μάσκας και για άλλες υποθέσεις (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θέλους και άλλους νεκρούς δημοσιογράφους! Επιθέσεις και απειλές με σφαίρες, βόμβες κ.α., κατά του EviaZoom και του Μιχάλη Τσοκάνη από αρνητές του κορονοϊού, της μάσκας και για άλλες υποθέσεις (ΦΩΤΟ)

Αναγνώστες και αναγνώστριες εδώ και 9 χρόνια που υπάρχει το EviaZoom.gr έχει αποδείξει ότι δεν πτοείται ούτε στο ελάχιστο από τσαμπουκάδες και απειλές για τις αποκαλύψεις και τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που δημοσιεύουμε το ένα με τα το άλλο, και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που είναι με διαφορά πρώτο σε επισκεψιμότητα στην Εύβοια και με χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες από όλο τον κόσμο, με επιβραβεύσεις ακόμα και από παγκόσμια μεγάλα μέσα ενημέρωσης, όπως το BBC που έχει αναπαράγει δημοσιεύματα του EviaZoom.gr...

Ωστόσο αυτόν τον καιρό ζούμε σε μία ιδιαίτερα σκοτεινή περίοδο, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ μέρα-μεσημέρι, ο οποίος αναπαρήγαγε δεκάδες αποκαλύψεις του EviaZoom.gr στο site του το bloko.gr, την απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου που δέχτηκε σφαίρες στο λαιμό και φυσικά το συμβόλαιο θανάτου που αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και μάλιστα όπως φέρεται από γνωστό τηλεπαρουσιαστή όπου για καλή τύχη του Βαξεβάνη συνελήφθησαν οι εκτελεστές του πριν γίνει το χτύπημα σε βάρος του.

Είναι βέβαιο ότι κάποιοι θέλουν νεκρούς δημοσιογράφους και το αίμα τους ενδέχεται να συνεχιστεί να χύνεται, και όπως λένε οι σοφοί, η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα, καθώς μία απειλή ενδέχεται να γίνει και πράξη. Μην ξεχνάμε ότι και ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε γράψει ότι δεχόταν απειλές.... Ο κ. Χρυσοχοϊδης ανέφερε μετά την δολοφονία του δημοσιογράφου ότι ο ίδιος δεν είχε ζητήσει αστυνομική προστασία, ωστόσο χρειαζόταν να μπει στη διαδικασία ο ίδιος την στιγμή που έγραφε δημόσια ότι δεχόταν απειλές; Το ίδιο συμβαίνει και με τον Κώστα Βαξεβάνη, όπου μετά την ανάρτηση του, πήρε μόνος του την πρωτοβουλία ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και του αύξησε την προστασία, κάτι που ήταν αυτονόητο να γίνει.

Φαίνεται λοιπόν πως η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε Κολομβία σε ένα αχανές κράτος-μαφία.

Με αφορμή και τα προαναφερόμενα, το EviaZoom.gr δημοσιεύει τις απίστευτες απειλές και επιθέσεις που έχει δεχθεί το site και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης, αυτή τη φορά με αφορμή τα δημοσιεύματα για συνωστισμό, κορονοπάρτι και την μη τήρηση των μέτρων στη Χαλκίδα και σε άλλες περιοχές της Εύβοιας, (σ.σ. μόλις χθες ξεπεράσαμε σε κρούσματα ακόμη και την Αχαϊα), με αδιάσειστα στοιχεία, που έχουν ενοχλήσει, από αρνητές του κορονοϊού και της μάσκας, αλλά και επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά, κέντρα διασκέδασης, κ.α., που θέλουν και ήθελαν να παραμείνουν ανοιχτά τα μαγαζιά τους, μόνο και μόνο για να γεμίζει η τσέπη τους χρήματα, αδιαφορώντας εντελώς για την δημόσια υγεία, κάτι που φαίνεται γιατί ο Δήμος Χαλκιδέων παραμένει εδώ και πάρα πολύ καιρό στο βαθύ κόκκινο.

Επίσης το EviaZoom.gr έχει ασχοληθεί τελευταία με σοβαρές υποθέσεις, όπως του φερόμενου συνεργού του ψευτογιατρού, πρώην Υπουργού, Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος απείλησε γραπτώς και δημόσια τον Μιχάλη Τσοκάνη μόλις ασχολήθηκε με την υπόθεση, λέγοντας "τώρα ξεκινάει το πραγματικό μαρτύριο σου...», την υπόθεση δολοφονίας Βαλυράκη στην Ερέτρια όπου η συγκάλυψη από τις τοπικές ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές έφτασε μέχρι την Βουλή, με την διαφθορά, όπως στο Δήμο Χαλκιδέων, στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, στην Αστυνομία, κ.α., και μετά το πέρας και των δημοσιεύσεων αυτών έχουν συμβεί επίσης περίεργα περιστατικά τα οποία δεν είχαμε κρίνει τότε σκόπιμο να τα δημοσιεύσουμε, ωστόσο αλλάξαμε γνώμη, καθώς θεωρούμε ότι οι αναγνώστες μας πρέπει να τα ξέρουν. Δεν χρειάζεται να σας το αναφέρουμε καθώς είναι γνωστό σε όλους ότι η διαφθορά στη Χαλκίδα και στην Εύβοια καλπάζει.

- Πριν λίγο καιρό, περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα άγνωστος/άγνωστοι χτυπούσαν το θυροτηλέφωνο του σπιτιού του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη, ο οποίος μόλις το σήκωνε και ρώταγε «ποιος είναι", απάντηση δεν έπαιρνε. Αυτό συνέβη τρεις φορές μέσα στον Μάρτιο του 2021.

- Πριν λίγο καιρό επίσης, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης είχε βρει σκασμένα τα τρία λάστιχα του αυτοκινήτου του. Φορτηγό της οδικής βοήθειας μετέφερε το όχημα στο βουλκανιζατέρ του Αναγνώστου στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, στη Χαλκίδα, ο οποίος είπε στον δημοσιογράφο ότι τα λάστιχα ήταν σκισμένα προφανώς από ανθρώπινο χέρι, ωστόσο κράτησε μία επιφύλαξη, όπως είπε.

- Λίγες μέρες μετά συνέβη το ίδιο σε δύο από τα τρία λάστιχα του αυτοκινήτου του δημοσιογράφου. Ξανά φορτηγό της οδικής βοήθειας μετέφερε το όχημα στο βουλκανιζατέρ και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είπε ξεκάθαρα, αφού έκανε την απαιτούμενη έρευνα στα λάστιχα, στον δημοσιογράφο ότι κάποιος/κάποιοι έσκισαν τα λάστιχα με σουβλί ή κάποιο άλλο εργαλείο και είναι βέβαιο ότι αυτό συνέβη και την προηγούμενη φορά. Αμέσως μετά ο Μιχάλης Τσοκάνης μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας και έκανε μήνυση για διολιοφθορά κατά αγνώστων. Αξιωματικός υπηρεσίας που πήρε την μήνυση ήταν ο αστυνομικός κ. Τσαπρούνης. Ο δράστης, οι δράστες δεν έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα...

Οι απίστευτες απειλές στο facebook κατά του EviaZoom.gr και κυρίως κατά του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη...

Σε δημοσιεύματα του EviaZoom.gr με ρεπορτάζ που είχαν να κάνουν με τον κορονοϊό σε Χαλκίδα και Εύβοια, από το καλοκαίρι του 2020 μέχρι σήμερα και συγκεκριμένα, για κορονοπάρτι, κορονογλέντια σε κέντρα διασκέδασης και ταβέρνες, φαινόμενα συνωστισμού χωρίς κανένα μέτρο προστασίας σε δρόμους και άλλες περιοχές της Χαλκίδας και Εύβοιας, τα υβριστικά και απειλητικά σχόλια από επιχειρηματίες, αρνητές του κορονοϊού και της μάσκας πήραν «φωτιά» στη κυριολεξία.

Ανέκαθεν το EviaZoom.gr ήταν κατά της λογοκρισίας καθώς οι απόψεις των αναγνωστών είναι σεβαστές και δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε σε όλα. Ωστόσο κάποιοι ξεπέρασαν κάθε όριο όπως θα δείτε, με δική τους πρωτοβουλία ή με εντολές άλλων, καθώς έφτασαν στο σημείο να απειλούν δημόσια την ζωή του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη με σφαίρες και με βόμβες...

Διαβάστε χαρακτηριστικά τα αποδεικτικά στοιχεία με κάποια από τα εμετικά σχόλια:

- Στις 22 Δεκεμβρίου του 2020: Σχόλιο στο facebook από χρήστη με όνομα προφίλ, «Dimitris Natsos» στo δημοσίευμα - βίντεο του EviaZoom.gr: «Χαλκίδα: «Φίσκα» από κόσμο οι πλατείες εν μέσω lockdown (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)»:

Το σχόλιο του κάτω από την ανάρτηση:

«Φιλαράκι μία σφαίρα στο κεφάλι την χρειάζεσαι εσύ!!!».

Εδώ να σημειώσουμε ότι άμεσα, λίγο αργότερα, την ίδια μέρα δηλαδή, ο Μιχάλης Τσοκάνης απέστειλε την ανάρτηση με το απειλητικό σχόλιο κατά της ζωής του δημοσιογράφου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω email, ωστόσο μέχρι σήμερα είναι άγνωστη η εξέλιξη της υπόθεσης... (Άραγε ποιος θα ήταν υπεύθυνος αν είχε κάνει την απειλή του πράξη μέχρι τώρα;)

Το αποδεικτικό από την αποστολή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:

- Στις 19 Ιουλίου του 2020: Σχόλιο στο facebook από χρήστη με όνομα προφίλ, «Δημήτρης Παρασκευάς» στo δημοσίευμα του EviaZoom.gr: «Χαλκίδα: Γλέντι μέχρι το πρωί στα νυχτερινά club με φουλ συνωστισμό (ΒΙΝΤΕΟ)»:

Το σχόλιο του κάτω από την ανάρτηση:

«Eviazoom θα σου βάλω βόμβα στα κεντρικά γραφεία».


Και εδώ να σημειώσουμε ότι άμεσα, λίγο αργότερα, την ίδια μέρα δηλαδή, ο Μιχάλης Τσοκάνης απέστειλε την ανάρτηση με το τρομοκρατικό απειλητικό σχόλιο κατά του δημοσιογράφου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω email, ωστόσο μέχρι σήμερα είναι άγνωστη η εξέλιξη της υπόθεσης... (Άραγε ποιος θα ήταν υπεύθυνος αν είχε κάνει την απειλή του πράξη μέχρι τώρα;)

Το αποδεικτικό από την αποστολή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:

- Στις 28 Απριλίου του 2021: Σχόλια στο facebook από δύο χρήστες με όνοματα προφίλ, «Panos Kontos» και «Lazaros Eytyxiadis» στo δημοσίευμα του EviaZoom.gr: «Χαλκίδα: Απίστευτη κίνηση και συνωστισμός με θεατές αστυνομικούς που δεν φορούσαν ούτε μάσκα (ΦΩΤΟ)»:

Τα σχόλια τους κάτω από την ανάρτηση:

«Lazaros Eytyxiadis»: «Ρε βλάκα δεν έχεις τί νά κάνεις και παρακολουθείς τον κόσμο πόσα λεφτά έχεις πάρει ρε βλαμμένε αστον κόσμο νά κάνει ότι θέλει».

«Panos Kontos»: «Lazaros Eytyxiadis θέλει. Πλακώνει με τσαποστυλοαρο.......κάπου θ τ πετύχω......... κρύβεται. Πίσω από κολόνες. Κ. Βγάζει φωτό......δε φορά παντελόνια. Ν ρθει. Πλατεία. Ν. Βγαλει».



 

- Στις 14 Νοεμβρίου του 2020: Σχόλιο στο facebook από χρήστη με όνομα προφίλ, «Hlias Gizas» στo δημοσίευμα του EviaZoom.gr: «Γυμνό Εύβοιας: Θετική στον κορονοϊό η 20χρονη τραγουδίστρια Εύη Κουλκουβίνη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)»:

Το σχόλιο του κάτω από την ανάρτηση:

«Στιγματίζεται με ονοματεπώνυμα κ φωτογραφίες κόσμο, λες κ ο άλλος έχει λέπρα και εγώ δεν ξέρω τι .... σας έχω σιχαθεί τι να πω τι ζούμε ρε φίλε .........».



 
Αυτά είναι λοιπόν τα γεγονότα αναγνώστες και αναγνώστριες που θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας. Για να είμαστε σαφείς δεν περιμένουμε τίποτα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και την Αστυνομία Χαλκίδας, καθώς δεν τους έχουμε καμία εμπιστοσύνη, πλην εξαιρέσεων. Και πως να έχεις όταν ο νυν Ταξίαρχος Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας, Απόστολος Κουφός και άλλοι αστυνομικοί, υπηρετούσαν και την περίοδο 2012 - 2013 στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας που αποκαλύφθηκαν οι στενές σχέσεις αστυνομικών και Χρυσαυγιτών, με τις καρατομήσεις αστυνομικών κ.λπ., μέσω δημοσιευμάτων του EviaZoom.gr που έβγαζε τις καταγγελίες και για τις οποίες ο Μιχάλης Τσοκάνης είχε απειληθεί από αστυνομικό της Ασφάλειας Χαλκίδας για τα δημοσιεύματα, ο οποίος έκανε και ψευδή μήνυση στον δημοσιογράφο τότε για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφίμηση, με τον δημοσιογράφο να καταδικάζεται πρωτόδικα σε 21 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή σε δίκη - παρωδία και πριν λίγες μέρες, 4 χρόνια μετά να δικαιώνεται πανηγυρικά καθώς αθωώθηκε ομόφωνα. (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα). Ακολούθως το 2016 ο Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας, Λάμπρος Χουλιαράς, έγινε επίσημο μέλος της Χρυσής Αυγής μόλις αποστρατεύτηκε.
 
Επαναλαμβάνουμε ότι ο στόχος του συγκεκριμένου δημοσιεύματος ήταν να ενημερωθούν οι αναγνώστες μας, αλλά και να τονίσουμε ότι είμαστε έτοιμοι για όλα, ακόμα και απροστάτευτοι.
 
Εγώ ο Μιχάλης Τσοκάνης ξεκαθαρίζω ότι όποιος προσπαθήσει να μου κάνει κακό, θα αμυνθώ μέχρι θανάτου, για να προστατεύσω τον εαυτό μου όπως ορίζει και το Σύνταγμα σε περίπτωση επίθεσης.
 
Επίσης επαναλαμβάνω για ακόμη μία φορά ότι το EviaZoom.gr δεν εκφοβίζεται, δεν εκβιάζεται και δεν πτοείται από τις απειλές, δεν φοβόμαστε δηλαδή κανέναν και θα συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά να δημοσιεύει αποκαλύψεις όποιον και να ενοχλεί.
 
Ωστόσο το ποιοι θα έχουν την ευθύνη αν καταφέρουν να μου κάνουν κακό είναι κατανοητό ποιοι θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί και οι ένοχοι...
 
Σε καμία περίπτωση δεν ρίχνω ευθύνη στον κ. Χρυσοχοϊδη και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διότι το πιο πιθανό είναι να μην γνώριζαν αυτά που έχουν συμβεί.
 
Τώρα όμως ξέρουν... όπως και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA