Τοπογράφος μηχανικός καταγγέλλει στο EviaZoom την Πολεοδομία του Δήμου Χαλκιδέων - «Έχω καταθέσει δύο μηνύσεις! Ανύπαρκτη η Δήμαρχος και οι παρανομίες συνεχίζονται...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τοπογράφος μηχανικός καταγγέλλει στο EviaZoom την Πολεοδομία του Δήμου Χαλκιδέων - «Έχω καταθέσει δύο μηνύσεις! Ανύπαρκτη η Δήμαρχος και οι παρανομίες συνεχίζονται...»

Διαβάστε τα όσα καταγγέλλει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr o τοπογράφος μηχανικός της Χαλκίδας, Θανάσης Κουνής:

«Είμαι τοπογράφος μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας και ως επί το πλείστον, τα 40 χρόνια που ασχολούμαι με το επάγγελμα, οι υποθέσεις που αναλαμβάνω "περνάνε" για έλεγχο και έγκριση από την Πολεοδομία του Δήμου Χαλκιδέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Πριν ενάμιση χρόνο περίπου, φτάνοντας σε απόγνωση από τη μεροληπτική στάση εναντίον μου και τις παρανομίες των δύο αυτών υπηρεσιών, άρχισα να υποβάλλω αναφορές και καταγγελίες στη Δήμαρχο, στην Περιφέρεια, στους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης (νυν Αρχή Διαφάνειας), κλπ. Επίσης έχω καταθέσει δυο μηνυτήριες αναφορές στον Εισαγγελέα Χαλκίδας. Έχει ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση γι αυτές, έχουν παρθεί καταθέσεις και αναμένεται αν θα ασκηθούν διώξεις.

Όλο αυτό το διάστημα, η Δήμαρχος ανύπαρκτη και όπως πιστεύω, αυτός είναι ο λόγος που οι παρανομίες συνεχίζονται (κυρίως από την Πολεοδομία). Δεν υπάρχει υπόθεση που χειρίζομαι να μη προβάλουν εμπόδια, ανύπαρκτα τις περισσότερες φορές. Εξαντλούν κάθε δυνατό μέσο, στα όρια της παρανομίας και πέραν αυτών των ορίων, για να μου κάνουν τη δουλειά δύσκολη (όπως το κάνουν εδώ και πολλά χρόνια). Τη στιγμή που, για άλλες υποθέσεις που χειρίζονται άλλοι μηχανικοί, από έλεγχο που αναγκάστηκα να κάνω για να αποδείξω το αληθές των καταγγελλόμενων στην πρώτη μηνυτήρια αναφορά, περνάνε φακέλους τελείως χωρίς έλεγχο και εγκρίνουν λάθος τοπογραφικά διαγράμματα, εκτός προδιαγραφών και άλλα στοιχεία, σοβαρά για τις ιδιοκτησίες ανύποπτων πολιτών.

Από τις 9 υποθέσεις που έλεγξα, όλες όσες αφορούν στοιχεία που είχα τη δυνατότητα να έχω, είναι λάθος και ακυρωτέες. Οι υποθέσεις αυτές πρέπει να ξανασυνταχτούν κάποια στιγμή αφού όλες καταλήγουν σε λανθασμένα στοιχεία ιδιοκτησιών.

Πλέον η πολεοδομία, αρνείται να μου χορηγήσει περισσότερα στοιχεία για έλεγχο, επικαλούμενη την προστασία δεδομένων!!!!

Μόλις πρόσφατα έμαθα ότι, επιτέλους, η Περιφέρεια άρχισε να "συμμορφώνεται" με τις διατάξεις και το νόμο, επιστρέφοντας φακέλους ως μη νόμιμους, τους οποίους η Πολεοδομία εξακολουθεί να εγκρίνει ως νόμιμους και να στέλνει για κύρωση.

Αν σας ενδιαφέρει το θέμα, στη διάθεσή σας για περισσότερα στοιχεία.

(Αυτά που αναφέρω είναι όλα με στοιχεία...)».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA