Χαλκίδα: Γνώριμοι Συριζαίοι βγήκαν παγανιά στη Λαϊκή του Σαββάτου - Έκαναν ψώνια και μοίρασαν φυλλάδια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Γνώριμοι Συριζαίοι βγήκαν παγανιά στη Λαϊκή του Σαββάτου - Έκαναν ψώνια και μοίρασαν φυλλάδια (ΦΩΤΟ)

Με μπροστάρισσα την Ζωή Λιβανίου που θα θυμάται για όλη της τη ζωή ότι είχε εκλεγεί βουλευτίνα...

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας αναφέρει:

«Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. αποτελούμενο από το Βουλευτή του Νομού Μίλτο Χατζηγιαννάκη, τα μέλη της Ν.Ε. Ζωή Λιβανίου, Δέσποινα Κολιοβέτα, Γιώργο Ακριώτη, Στέφανο Μπασινά και Τηλέμαχο Μπόγρη, τον Συντονιστή της Ο.Μ. Χαλκίδας 2 Γιάννη Βουκούτη, καθώς και μέλη και των δύο Ο.Μ. της πόλης, βρέθηκε το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 το πρωί στη Λαϊκή Αγορά της Νεάπολης Χαλκίδας, όπου ενημέρωσε τους συμμετέχοντες παραγωγούς και εμπόρους για το επικείμενο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές που κατατίθεται στη Βουλή και που αν ψηφιστεί θα αποτελέσει τη χαριστική βολή για του μικρούς παραγωγούς και εμπόρους των λαϊκών αγορών.

Τα μέλη του κλιμακίου μοίρασαν έντυπο υλικό ενημερώνοντας τους παραγωγούς και τους εμπόρους για τα επίμαχα σημεία του νομοσχεδίου, με τα οποία ουσιαστικά εισέρχονται στις λαϊκές αγορές μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που θα δημιουργήσουν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, οι οποίες θα «στραγγαλίσουν» τους μικρούς παραγωγούς και εμπόρους δημιουργώντας μονοπωλιακές καταστάσεις που θα λειτουργήσουν και εις βάρος των καταναλωτών.

Επίσης εξέφρασαν την κάθετη αντίθεσή του στο νομοσχέδιο και τόνισαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία θα βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των παραγωγών και των εμπόρων των λαϊκών αγορών καθώς και τους καταναλωτές και θα αντισταθεί με κάθε τρόπο σε νομοσχέδια που έρχονται σε αντίθεση με το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου.

Διαβεβαίωσαν δε πως, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. αναλάβει ξανά τη διακυβέρνηση της χώρας, θα ανατρέψει όλα τα ακραία νεοφιλελεύθερα νομοσχέδια, που ψήφισε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία μόνο στόχο έχουν την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των λίγων και ισχυρών και όχι της κοινωνίας.

Να σημειωθεί πως, αντίστοιχες δράσεις έχουν πραγματοποιηθεί και σε άλλες περιοχές της Εύβοιας (Ερέτρια, Αμάρυνθο, Αλιβέρι) και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται το προσεχές διάστημα σε όλες τις λαϊκές αγορές του νομού».


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA