Χαλκίδα: Πανικός έξω από καφετέρια! Λιμενικοί συνέλαβαν τον 29χρονο ιδιοκτήτη που παρέλαβε 50.000 λαθραία τσιγάρα και ο συνεργός του άφησε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε τρέχοντας - Αφέθηκε ελεύθερος τελικά ο 29χρονος αργότερα! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Πανικός έξω από καφετέρια! Λιμενικοί συνέλαβαν τον 29χρονο ιδιοκτήτη που παρέλαβε 50.000 λαθραία τσιγάρα και ο συνεργός του άφησε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε τρέχοντας - Αφέθηκε ελεύθερος τελικά ο 29χρονος αργότερα! (ΦΩΤΟ)

Ο «κακός χαμός» έγινε το πρωί της Τετάρτης (31-03-2021) έξω από καφετέρια που βρίσκεται στη Λεωφόρο Γ. Παπανδρέου, στη περιοχή της Λιανή Άμμου...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν στις 9:00 το πρωί όταν ο 29χρονος Χαλκιδέος ιδιοκτήτης της καφετέριας, ξεφόρτωνε από αυτοκίνητο και συγκεκριμένα από το πορτ - μπαγκάζ, 2.500 λαθραία πακέτα τσιγάρων, διάφορων επωνυμιών, δηλαδή 50.000 λαθραία τσιγάρα και 365 συσκευασίες λαθραίου καπνού σε κούτες, τις οποίες μετέφερε στη καφετέρια.

Εκείνη την στιγμή επενέβησαν στελέχη του Γραφείου της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Χαλκίδας που είχαν στήσει επιχείριση, και συνελήφθη ο 29χρονος, ενώ ο άγνωστος συνεργός του, βγήκε έξω από το αυτοκίνητο που οδηγούσε και διέφυγε πεζός τρέχοντας όπου αναζητείται να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου που λήγει το βράδυ της Πέμπτης (01-04-2021).

Ο 29χρονος που κατηγορείται για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα (Ν. 2960/2001), αφέθηκε ελεύθερος το βράδυ της Τετάρτης με προφορική εντολή του Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Χαλκίδας και για την υπόθεση θα οριστεί ρητή δικάσιμος.
Παράλληλα εκτός από τα λαθραία τσιγάρα και καπνό, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που οδηγούσε το άγνωστο άτομο και μετέφερε τα παράνομα προϊόντα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση,  πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο Χαλκίδας τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα προς υπολογισμό του ύψους των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA