Υπό κράτηση στις Βρυξέλλες ο Γιάννης Λαγός - Ζητάει να μην έρθει στην Ελλάδα και η προσφυγή του θα απαντηθεί μετά από μήνες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Υπό κράτηση στις Βρυξέλλες ο Γιάννης Λαγός - Ζητάει να μην έρθει στην Ελλάδα και η προσφυγή του θα απαντηθεί μετά από μήνες

Νομικά παράθυρα για να αγοράσει και άλλο χρόνο προκειμένου να μην εκδοθεί στην Ελλάδα αναζητά ο καταδικασμένος σε 13 χρόνια φυλάκιση, Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός ύστερα από την σύλληψή του χθες στις Βρυξέλλες...

Με μια επιχείρηση υπό άκρα μυστικότητα ο Λαγός συνελήφθη χθες έξω από το σπίτι του από ειδικό τμήμα της Interpol της βελγικής αστυνομίας.

Λίγο μετά την άρση της ασυλίας του από την Ευρωβουλή, ο Λαγός βγήκε για άγνωστο λόγο από το σπίτι του όπου τον περίμεναν αστυνομικοί, του ζήτησαν στοιχεία ταυτοποίησης και εν συνεχεία του πέρασαν χειροπέδες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βελγική αστυνομία των παρακολουθούσε διακριτικά εδώ και εβδομάδες φοβούμενη σενάρια διαφυγής εκτός ΕΕ.

Τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει να αγοράσει και άλλο χρόνο προσβάλλοντας την έκδοσή της στην Ελλάδα στα Βελγικά δικαστήρια, και αυτό ενδέχεται να πάρει τουλάχιστον 2 μήνες.

Αφού αποφασίσουν οι Βελγικές αρχές να γίνει δεκτό το αίτημα έκδοσης του Λαγού στην Ελλάδα, κάτι που θα αποφασιστεί μετά από καιρό, ένα ειδικό κλιμάκιο θα φύγει από την Ελλάδα να τον παραλάβει στις Βρυξέλλες. Με αυστηρά μέτρα θα οδηγηθεί στις Ελληνικές φυλακές για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης και τότε θα αποφασιστεί που θα εκτίσει την ποινή του.

Την ίδια ώρα, άφαντος παραμένει ο Υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA