Αφέθηκε ελεύθερος ο 22χρονος φοιτητής που ακολούθησε κοπέλα μέχρι την πολυκατοικία με το μόριο του έξω και καταγγέλλεται μέχρι για απόπειρα βιασμού - Γνωστή κοινωνική λειτουργός η μητέρα του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αφέθηκε ελεύθερος ο 22χρονος φοιτητής που ακολούθησε κοπέλα μέχρι την πολυκατοικία με το μόριο του έξω και καταγγέλλεται μέχρι για απόπειρα βιασμού - Γνωστή κοινωνική λειτουργός η μητέρα του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Έφτασε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (10-05-2021) στα Δικαστήρια Αθηνών, ο 22χρονος σάτυρος από τη Νέα Σμύρνη, όπου καθορίστηκαν οι κατηγορίες που τον βαραίνουν...

Συγκεκριμένα, μέσω κάμερας ασφαλείας διαπιστώθηκε ότι ακολούθησε κοπέλα μέχρι την πολυκατοικία με το μόριο του έξω και κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Επίσης σε βάρος του κατατέθηκαν νέες καταγγελίες ακόμα και για απόπειρα βιασμού.

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής τον συνέλαβαν άμεσα στη συνέχεια.

Τελικά ο 22χρονος έλαβε αναβολή και θα δικαστεί την Παρασκευή 14 Μαΐου, ενώ ο Εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο μέχρι τη δίκη.

Πρόκειται για φοιτητή της σχολής Μηχανολόγων - Μηχανικών των ΤΕΙ ενώ η μητέρα του είναι γνωστή κοινωνική λειτουργός με ειδίκευση σε υποθέσεις εφήβων. Δηλαδή αναλαμβάνει υποθέσεις νεαρών και η ίδια αποφασίζει ποια θα είναι η εξέλιξή τους, και ποια αγωγή θα πρέπει να ακολουθηθεί, εάν αυτό χρειαστεί. Αυτό το γεγονός εγείρει, λοιπόν, πολλά ερωτηματικά, σχετικά με την άγνοιά της για τη συμπεριφορά του παιδιού της και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που οδήγησε στη σύλληψή του:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA