Αστυνομικός σε αμόκ εμβόλισε και βανδάλισε το αυτοκίνητο του Αστυνομικού Διευθυντή - Μετά πήγε με όπλο και βαριοπούλα στο γραφείο του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αστυνομικός σε αμόκ εμβόλισε και βανδάλισε το αυτοκίνητο του Αστυνομικού Διευθυντή - Μετά πήγε με όπλο και βαριοπούλα στο γραφείο του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Viral έχουν γίνει στα social media οι εικόνες που κατέγραψαν περαστικοί με τα κινητά τους τηλέφωνα την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το περιστατικό επίθεσης του αστυνομικού στο ιδιωτικό αυτοκίνητο του Αστυνομικού Διευθυντή Δωδεκανήσου, Μιχάλη Καληωράκη...

Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής (23-05-2021) όταν σε κατάσταση αμόκ ο αστυνομικός που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου επιτέθηκε με βαριοπούλα, ενώ παράλληλα κινούμενος με το ιδιωτικό αγροτικό του αυτοκίνητο, εμβόλισε πολλές φορές το ιδιωτικό αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή Δωδεκανήσου, Μιχάλη Καληωράκη.

Το αυτοκίνητο του Αστυνομικού Διευθυντή ήταν σταθμευμένο όπως κάθε μέρα, στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου. Ο εν ενεργεία αστυνομικός, κρατώντας στα χέρια του βαριοπούλα, πλησίασε το αυτοκίνητο λίγο μετά τις 10:30 το πρωί και σε κατάσταση εκτός ελέγχου, άρχισε να προκαλεί τεράστιες ζημιές σε αυτό. Αμέσως μετά, παίρνοντας φόρα με το αγροτικό του αυτοκίνητο, εμβόλισε το αυτοκίνητο του Αστυνομικού Διευθυντή αρκετές φορές.

Ακολούθως οι πληροφορίες λένε ότι ανέβηκε στο γραφείο του κρατώντας όπλο και βαριοπούλα.

Ανάμεσα στον Αστυνομικό Διευθυντή και τον αστυνομικό, υπήρχε τα τελευταία χρόνια έντονη υπηρεσιακή διαμάχη, γεγονός που υποχρέωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή πρόσφατα να κινήσει διαδικασία ψυχιατρικής έρευνας σε βάρος του. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι τον εξόργισε με αποτέλεσμα να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο.

Ο αστυνομικός συνελήφθη λίγο αργότερα. Ο ίδιος ζήτησε και πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη στις 13.00. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ρόδου ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, ζήτησε να υποβάλει έγγραφα για την υπόθεση την ημέρα της δικασίμου και τέλος, ζήτησε σε περίπτωση που παραγγελθεί ψυχιατρική γνωμάτευση, αυτή να γίνει σε νοσοκομείο των Αθηνών.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA